MVP Patrick Kane tegi MVP asju

Teekonnal karikavõiduni panustas Patrick Kane mullu Chicago Blackhawksi edusse 19. mänguga 23 punkti. Loomulikult valiti ta sellise suurepärase vormi eest playoffide kõige väärtuslikumaks mängumeheks. Tänavu alustas ta lõpumänge uniselt saades St. Louis Bluesi vastu esimese kolme kohtumisega kirja vaid ühe punkti, kuid 25-aastane ründaja on taas hakanud superhoogu koguma. Läinud öises Blackhawksi 5-2 võidumängus Minnesota Wildi vastu viskas Kane kaks väravat.

(foto: Chris Sweda/Chicago Tribune)
Tabamused tulid ka üliolulisel ajal. Wild ronis viimase kolmandiku alguses välja 0-2 kaotusseisust. Vaevalt jõuti aga hakata rahuolutundest toibuma kui Kane viis Blackhawksi taas ette tabamusega, mis kindlasti üks seniste playoffide kaunimaid. "Kane sepistas sellise värava, mille peale suur osa mängijatest ei oskagi tulla," ütles tabamuse kohta Blackhawksi  peatreener Joel Quenneville.

Blackhawks sai viis väravat vaid 22 väravale viskega. Wild sai kirja 32, neist 17 teisel kolmandikul, mida täielikult domineeriti. "Mängisime üldjoones hästi, aga ei suutnud oma võimalusi ära kasutada," ütles Zach Parise, kes kirus enda meeskonna enamuses mängimist. Wild jäi kolme võimalusega nulli peale, Blackhawks pani neljast kaks.

"Kohtumise edenedes mängisime aina paremini, aga oleme veel paremaks võimelised," oli Wildi jaoks kurjakuulutav sõnum Marian Hossa poolt.


Seeria teine kohtumine peetakse homme meie aja järgi 22:00.

Kommentaarid