Malkin läheb samuti omadele appi

Venemaa koondis on maailmameistrivõistlusi alustanud hirmuäratavalt. Kirjas on võidud skooridega 5-0, 4-2, 6-1, 7-2, kuid tõsisemad mängud on veel ees. Nendeks on meeskonnale tulemas ka tõsine täiendus, kui Jevgeni Malkin omadele appi tõttab. Pittsburgh Penguinsi täht ütles küll väidetavalt algselt, et on pikast hooajast nii füüsiliselt kui ka vaimselt väsinud, aga pärast mõnigast mõtteaega, on ta siiski koondisele oma jah-sõna andnud. Sellest andis märku Venemaa peamänedžer Andrei Safronov.

(foto: fulltilthockeynetwork.com)
Venelastel läks kodune olümpiaturniir aia taha ja teine ebaõnnestumine oleks kahtlemata piinlik. Usutavasti aetakse seetõttu kõik parimad pojad kohale olgugi, et meeskond on hetkel ka ilma Malkinita kenasti hakkama saanud.

Nii nagu kogu koondisel, läks ka Malkinil isiklikult OM aia taha. Olles karjääri jooksul eelnevast 11-st olümpiaturniiril peetud mängust kogunud 12 punkti, sai Penguinsi täht sel aastal kirja vaid kolm silma (üks värav). Väidetavalt polnud ta rahul ka meeskonna juhtide otsusega kaasata koondisesse liialt KHL-i mängijaid. Need ebakõlad on aga nähtavasti nüüdseks unustatud.

Siinkohal tuleb veel korra küsida - härra Crosby, kuhu teie jääte?

Kommentaarid