Hurricanes vallandas peatreeneri

Carolina Hurricanesi uueks peamänedžeriks tõusnud Ron Francis on uues rollis alustanud uhkelt. Olles vaevu nädala klubi uue bossina töötanud tegi mees esimese tähtsa otsuse kui vallandas senise peatreeneri Kirk Mulleri. Ründajana erinevaid klubisid enam kui 1340. põhihooaja mängus esindanud Muller lahkub meeskonna eesotsas pärast kahe ja poole aastast tööd. Samuti peavad CV keskusesse ennast registreerima Mulleri kaks abilist John MacLean ja Dave Lewis.

(foto: Getty Images)
Muller ei suutnud 2006. aasta karikavõitjat kolme hooaja jooksul kordagi playoffidesse tüürida. Tema juhendamisel võideti 187-st mängust vaid 80 ehk siis otsustavast faasist jäädi igal hooajal ka üsna kaugele. Olles mängijakarjääri jooksul Montreal Canadiensi rivistuses võitnud ühe Stanley karika, oli tööots Hurricanes juures tema jaoks esimene peatreeneri ametipost.

Hurricanesi pressiteade märkis lakooniliselt: "Meeskond vajab värsket algust."

Mulleri vallandamise järgselt on liigas nüüd vabad viis peatreeneri tooli. Lisaks Hurricanesile ka Washington Capitalsi, Vancouver Canucksi, Florida Panthersi ja Nashville Predatorsi oma. Võib arvata, et lähinädalatel tuleb neile veel ka lisa.

Kommentaarid