Ennustusvihjed 30/12/15

Eile mindi päris hulluks. Kümne mängu peale saadi 69 väravat ja näidati, et ajal, mil skoorimine on kõigi aegade madalaim, võib väravavõrke sahistada küll. Kombo võitis üldskooriga 11-6. Jets tormas juba poole mänguga 4-0 eduseisu ja võidus ei tekkinud hetkekski kahtlust ning Blackhawks tegi 7-väravalise punnitusega tasa eelmise kahe mängu ebaõnnestumise.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Lightning & Penguins kombo @ 2.83, 3 ühikut

Senators pole ainus meeskond, keda Ben Bishop pidevalt masendab. 29-aastane puurivaht on karjääri jooksul võitnud kõik üheksa põhiturniiri mängu, mis ta Rangersi vastu on pidanud. Lightning sai eelmises matšis tagasi Tyler Johnsoni ning siin on võimalus kasutada taas Jonathan Drouini teeneid. Rangers on alates novembri lõpust olnud täiesti kohutav, võites viimasest 16-st vaid neli. Võõrsil on kaotatud kaheksa jutti ja üks kaotus on tänavu juba ka Tampast kirjas, kui enne seda praegust külma perioodi, 1-2 skooriga alla jäädi.

Vaadates viimase aja tulemusi, siis tundub, et Penguins on hakanud madalseisust üle saama. Täna tuleb ära lahendada James Reimer, mis ei pruugi olla maailma kõige kergem ülesanne, aga Leafs mängib teist õhtut järjest ja sel hooajal pole veel kordagi sellises olukorras teist kohtumist suudetud võita. Kaheksast mängust on ka vaid kaks korda lisaaeg välja punnitatud. Tänavu on omavahel juba kaks korda mängitud ja Penguins võitis mõlemad matšid. Tänu sellele on nüüd tekkinud kena seeria, mille jooksul on viimasest 10-st vastasseisust saadud üheksa võitu.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid