Ennustusvihjed 20/12/15

Õues kukuvad soojarekordid, aga eile läks teele vist hooaja kõige külmem valik. Kings jättis Jonathan Quicki pingile ning oli normaalajavõidust sama kaugele kui päike maast. Pingviinid jooksid samal ajal peaga vastu seina, saades ligi 40 pealeviskega vaid ühe värava ning Flyersil polnud õnne karistusvisete ruletis.

(foto: Mike Carlson/Getty Images)
Tampa Bay Lightning vs Ottawa Senators - Lightning normaalajaga võit @ 2.03, 3 ühikut

Ben Bishop läheb oma tavapärase endise koduklubi vastu tuleva võidu järele. 29-aastane väravavaht pole Senatorsile karjääri jooksul kordagi normaalajal kaotanud ning võitnud kümnest mängust seitse. Neist viimane tuli poolteist nädalat tagasi 4-1 skooriga. See tulemus on üks viiest kaotusest, mis Senatorsil viimasest kuuest võõrsilmängust tulnud. Lisaks Tampas kaotatud kuus viimasest kaheksast külastusest.

Boston Bruins vs New Jersey Devils - Bruins normaalajaga võit @ 1.82, 4 ühikut

Bruins viimasest 14-st võitnud kümme ja kaheksa normaalajaga. Devils jäi eile kodus alla halvale Ducksile ning võtab reisiväsimuse kaasa kohta, kus viimastel aastatel väga vähe rõõmu olnud. Viimasest üheksast külastusest tulnud ainult üks võit. Nädala jooksul ollakse jääl juba viiendat korda ning särtsu pole üldse olnud. Eelneva nelja mänguga kokku on jõutud nelja väravani. Bruins pani ainuüksi oma eelmises mängus kuus kolli.

Panthers & Blackhawks kombo @ 2.79, 2 ühikut

Pantrid pannud viimasel ajal vägevalt, võites viimasest 12-st üheksa. Nüüd algamas ülioluline kuuest kohtumisest koosnev kodumängude seeria ja vaja oleks head algust. Canucks punnitas reedel Detroidis ühe võõrsilvõidu välja, aga see oli viimase 15 jooksul alles kolmas. Roberto Luongo läheb oma endise klubi vastu võitu võtma ja teades teda, siis oodata on väga head esitust.

Blackhawks keerulises olukorras, kuna mängitakse teist õhtut järjest, aga eile lõpetati juba väga varakult ära ja nii koguneb puhkust ikkagi üle 24 tunni. Kodu on olnud tõeline kindlus ning viimases neljas mängus kirjas lausa kolm nullimängu. Kokku tänavu kodus 18-st 13 võitu. Sharks võõrsil mängude arvestuses liiga tippude seas, aga detsembris on hoog siiski raugenud. Kuuest võidetud ainult kaks ja viimase viie jooksul neli korda lastud neli kolli. Chicagos mängides pole samuti viimastel aastatel edu saavutatud. Viimasest kaheksast külastusest kirjas seitse kaotust.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid