Coyotes sai Viktor Tihhonovi tagasi

Kuulsa nimega mees, legendaarse treeneri Viktor Tihhonovi lapselaps, Viktor Tihhonov juunior on alates tänasest taas Arizona Coyotesi mängumees. 27-aastane ründaja waive'iti sel nädalal Chicago Blackhawksi poolt ning Coyotes haaras ta endale.

(foto: sportspyder.com)
Tihhonov on Coyotesi 2008. aasta drafti avaringi valik, kes jõudis läinud suvel pärast nelja KHL-is veedetud hooaega Põhja-Ameerikasse tagasi. Blackhawksil kukkus aga Artemi Panarini eksperiment selgelt paremini välja, kui Tihhonovi oma.

Venelane mängis karikakaitsja eest viimati 20. novembril ning sai kokku jääle vaid 11 kohtumises, kus punktisaldot avada ei õnnestunud. Keskmist mänguaega oli samuti tagasihoidlikult 10:17.

Coyotes jäi alles läinud suvel Tihhonovi NHL-i mängijaõigustest ilma, ent nüüd saadi need vähemalt kuni hooaja lõpuni tagasi. NHL-is on tal karjääri numbriteks 72 mänguga 16 punkti (8+8).

Tihhonovi ära saatmisega vabastas Blackhawks koosseisus ühe koha, mille täidab Bryan Bickell. Hooaja esimeses seitsmes mängus nulli peale jäänud ründaja waive'iti samuti vahepeal, kuid mitte keegi loomulikult tema 4-miljonilise aastapalgaga lepingut üles ei korjanud. Järgnes periood AHL-is, kus Bickell näitas, et vana koera ei maksa veel päris maha kanda - 12 matšiga läks kirja 7+7.

Kommentaarid