Predators lõpetas Bruinsi koduse võiduseeria

Hooaega kodupubliku ees kohutavalt alustanud ning üheksa mänguga vaid kaks võitu kokku kogunud Boston Bruins pani novembrile kodus punkti kolmemängulise võiduseeriaga. Ent uus kuu sama hästi ei alanud. Nashville Predatorsi vastu saadi kaks korda juhtida, kuid võitu välja mängida ei õnnestunud.

(foto: masslive.com)
Bruins sai ette juba 5. minutil, kui hiljuti vigastuspausilt naasnud kaitsja Kevan Miller jõudis oma hooaja teise tabamuseni. Külalised nõelasid aga valusalt kolmandiku lõpuhetkedel. Bruins kogus endale mitu karistust ning ülekaalust sündis Roman Josi hooaja kuues kott.

Erimeeskonnad said särada ka teisel kolmandikul. Seal pääses Bruins perioodi keskel tänu Loui Erikssoni ülekaalu väravale uuesti ette. Seejuures sai kodumeeskond ülekaalu nautida seetõttu, et James Neal pandi karistuspingile simuleerimise eest.

Kuid Predatorsil ei läinud kaua, et uuesti viigini jõuda. Patrice Bergeron korjas karistuse kepiga kinni hoidmise eest ning Josi mängu teiseks tabamuseks oli vaja sättida vaid 12 sekundit. Predatorsi kaitsjatel on nüüd kirjas 23 väravat ning sellega edestatakse teiste meeskondade sinise joone mehi ülekaaluga eduga.

Bergeroni karistus oli esimene kolmest, mis kodumeeskond praktiliselt järjest võttis. Enamvähem kogu teise kolmandiku teine pool mängiti vähemuses ja nii ei tulnud loomulikult enda mängust suurt midagi välja. Pekka Rinne asemel mänginud Carter Huttonit testiti seal vaid nelja pealeviskega.

Lõpuks jäi Claude Julieni meeskonnale kirja ainult 17 pealeviset. Predators korjas neid 33 ja viis minutit enne lõppu saadi ka võit kätte. 22-aastane rootslane Viktor Arvidsson pettis Jonas Gustavssonil püksid jalast ning skooris teist mängu järjest.


Predators on oma viimasest kümnest mängust võitnud vaid kolm, aga võib julgustust otsida sellest, et võõrsilt on kirjas neljamänguline punktiseeria.

Teised kohtumised

Colorado Avalanche 2 - 1 (LA) Minnesota Wild (tipphetked)

Õhtul, kus Avalanche oma 20 aasta taguseid tähti austas, ei olnud fännidel mängust suurt midagi vaadata. Kõvad Kesk divisjoni rivaalid pidasid kummalise kohtumise, kus mõlemad lõpetasid vaid 20 pealeviskega. Zach Parise viimase kolmandiku koll aitas Wildi lisaajale, kuid seal raisati kaks supervõimalust ning John Mitchell teise värava all teist korda luba küsima ei hakanud.

Vancouver Canucks 5 - 2 Buffalo Sabres (tipphetked)

Canucks murdis viiemängulise kaotuste jada tänu Radim Vrbata karjääri kuuendale kübarale. Willie Desjardinsi meeskond oli kolm matši järjest jäetud alla 20 pealeviske juurde, kuid siin tuli neid 31 ja viimase kümne Sabresi vastu peetud kodukohtumise käigus kaheksas võit.

Kommentaarid