Shane Doan võib Coyotesi eest karjääri lõpuni mängida

Arizona Coyotesi ikoonil Shane Doanil on käsil lepingu viimane aasta, aga vaatamata tagasihoidlikule mänguvormile ei pea ta oma tuleviku pärast muretsema. Klubi peamänedžer Don Maloney teatas, et Doan võib karjääri lõpuni meeskonda jääda.

(foto: photofile.com)
Doan on tänavu 24 kohtumisega kogunud 8+6 ja jäänud silma kehva tervisega (vigastused on jätnud eemale kümnest mängust), mis päris hapu seis arvestades, et palgafondist läheb tema peale 5.3 miljonit. Ent 39-aastane igiliikur ei pea siiski tuleviku pärast muretsema.

Maloney ütles: "Meil olid tema agendiga mõned nädalad tagasi kõnelused. Otsustasime mõlemad aasta lõpus olukorra uuesti üle vaadata ja näha, milline tema mõtteviis on. Shane Doan jääb meiega nii kauaks kui ise tahab."

Kogenud ründaja, kelle käes praktiliselt kõik klubi suuremad rekordid, saab seega suvel ise otsustada, mis tulevikuga ette võtab. Kui tugevamasse meeskonda tahtmist minna pole, siis saab Coyotesilt kindlasti uue lepingu ning võib parimalt kohalt vaadata Max Domi ja Anthony Duclairi šõud.

Kuigi tõsi, ka Coyotesi tugevuse osas ei saa praegu väga etteheiteid teha. Hetkel ollakse kindlalt playoffide mängus sees ja virtuaalselt isegi divisjoni viimasel automaatsel playoffide kohal. Seda siis juhul, kui kõike kolme mängu, mis võrreldes Vancouver Canucksiga varus on, ei kaotata.

Kuid iseasi, kui kaua ilus unenägu kestab. Mike Smith on pikaks ajaks riiulile pandud ja Maloney teatas ühtlasi, et klubi ei kavatse tuleviku hinnaga ajutist leevendust tuua. Samas, kui viimastel aastatel on mitmed noored puurivahid suurepäraselt debüteerinud, siis miks ei võiks Louis Domingue sama teha? Kaks edukat esitust on juba all.

Kommentaarid