Flyers saatis veel ühe kõrgepalgalise mängija AHL-i

Enne hooaja algust ühe oma suurima lepinguga mängija Andrew MacDonaldi AHL-i kupatanud Philadelphia Flyers on nüüd ka teise kõrgepalgalise mängija madalamasse liigasse saatnud. Selleks on suvel Arizona Coyotesist hangitud Sam Gagner.

(foto: philly.com)
Gagner'l on tänavu käimas viimane hooaeg 2013. aasta suvel tehtud kolmeaastasest lepingust, mille koguväärtuseks 14.4 miljonit dollarit. 26-aastane ründaja waive'iti pärast 10-mängulist punktita seeriat. Seejuures pole ta Flyersi eest väljakul käinud üle kuu aja. Viimaseks matšiks oli 23. novembril Carolina Hurricanesi vastu peetud mäng.

Edmonton Oilersi kunagine drafti avaringi valik sai tänavu NHL-is 18 mänguga kirja 2+3. Gagner'st loobumisega vabastas Flyers koosseisus koha vigastusest taastunud kaitsja Mark Streiti jaoks.

Streiti puudumisel lasti ka MacDonaldil kuu alguses ühes matšis veel kätt proovida, kui vastas oli tema endine koduklubi New York Islanders, kuid hooaeg möödub tal tõenäoliselt nüüd lõpuni välja AHL-is mütates. 29-aastane kaitsja on seal tegelikult ka täitsa korralikult tegutsenud. Vaatamata sellele, et ta pole tuntud punktikoguja, on 30 mänguga tulnud 5+16.

Kommentaarid