Ennustusvihjed 19/12/15

Loomulikult sai nüüd Red Wings kenasti kolm kolli, aga võitu ei tulnud :) . Ent pluss läks sellest hoolimata kirja. Pikalt tundus, et Capitals ei kavatsegi skoorima hakata, ent kui üks tuli, siis läks juba nii nagu bussipeatuses. Samal ajal pani Jets korraliku peo püsti.

(foto: zimbio.com)
Toronto Maple Leafs vs Los Angeles Kings - Kings normaalajaga võit @ 2.03, 3 ühikut

Leafsi võiks siin tegelikult maha kriipsutada ja panna asemele lihtsalt Jonathan Bernier nime. Ehk panustame selle peale, et õnnetu puurivaht saab järjekordse normaalajaga kaotuse. Kings on lõpetamas välisturneed ning siin võimalik kindlustada see, et 6-mängulise seeria käigus tuleb rohkem võite kui kaotuseid. See on meeskondade jaoks alati oluline. Leafs sel nädalal kahes mängus saanud kirja neli kolli, aga Jonathan Quick tänavu võõrsil lasknud keskmiselt vaid kaks tükki. Seda isegi pärast selle nädala õnnetut õhtut Ottawas, kus tuli tuppa viis litrit.

Columbus Blue Jackets vs Philadelphia Flyers - Flyers võit @ 2.03, 3 ühikut

Jackets lõpetas eelmises kohtumises viiemängulise kaotusteseeria, aga see oli viimase kümne jooksul alles teine võit. Lisaks on vaatamata sellele lastud kaks mängu järjest viis väravat. Flyers on tõusuteel ning äsja saanud oma hooaja viienda nullimängu. Võõrsil viimasest viiest võidetud neli. Samal ajal on sinijakkidel kogu hooajaga ainult neli koduvõitu.

Pittsburgh Penguins vs Carolina Hurricanes - Penguins võit @ 1.72, 4 ühikut

Oleks nagu aeg Mike Sullivani esimeseks võiduks Penguinsi peatreenerina. Kodus kaotatud neli jutti, aga viimast viiest seeriat ei suudagi oma tagasihoidlike vahenditega tuvastada. Penguins on pärast eilset Bruinsiga kohtumist rahulikult kodus passinud, samas kui Hurricanes pidi keset ööd reisima. Ajalooliselt on Hurricanes pingviinidele alati olnud soodne vastane ja näiteks viimasest üheksast kodumängust saadud seitse võitu. Kokku viimasest 14-st vastasseisust kümme võitu. Bill Petersi meeskond viimasel ajal kõvasti hullutanud, aga seda võiks siiski pidada ajutiseks nähtuseks. Eile juba hakkasid numbrid end korrastama, kui pärast hullu väravate seeriat jäädi nulli peale.

Colorado Avalanche vs Edmonton Oilers - Avalanche võit @ 1.70, 4 ühikut

Tuleb ausalt tunnistada, et pealtnäha tundub see tüüpilise matšina, kus heas hoos olev meeskond võtab õhtu vabaks, aga loodetavasti see nii siiski ei lähe. Oilers pärast ilusat võiduseeriat saanud sel nädalal kaks järjestikust kaotust ja asunud taas lõuna poole liikuma. Avalanche'i jaoks oli eelmine matš suureks proovikiviks, kui edukalt välisturneelt kodus tagasi oldi, aga sellest tuldi ilusti võiduga välja. Tänu sellele viimasest üheksast nüüd võidetud seitse. Seejuures on Oilersil tänavu üheksast Kesk divisjoni vaastu peetud matšist kirjas vaid üks võit.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid