Ennustusvihjed 06/12/15

Eile välja valitud kolm meeskonda pääsesid kõik kohtumisi juhtima (mõni isegi kaks korda), kuid vaid Red Wings suutis võidu välja mängida. Canadiensil katkes Hurricanesi vastu 5-mänguline võiduseeria ning Bluesil läksid Leafsi vastu asjad päris nässu. Tormilised ajad, nii nagu praegune Eestimaa ilm.

(foto: Getty Images)
Chicago Blackhawks vs Winnipeg Jets - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.75, 3 ühikut

Jets sai eile ilusa võidu, aga see tuli kodus. Võõrsil on viimasest kaheksast kaotatud seitse ja kuna kaitses on tegutsetud väga kehvalt, siis neist kuus tulnud ka normaalajaga. Blackhawks saanud kolm mängu järjest tappa ning kaotuste hulgas on ka viimane kodumäng, kuid tänavu pole United Centeris veel kahte järjestikust mängu kaotatud.

Carolina Hurricanes vs Arizona Coyotes - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.80, 3 ühikut

Coyotes on kolmes mängus järjest viis väravat lasknud ning viimase seitsme jooksul on see juhtunud viis korda. Ehk siin võib see panus juba ainuüksi selle pealt võita. Küll aga toetavad meid ka Hurricanesi kehvad kaitsenumbrid. Eile jäeti Canadiens kahe peale, kuid enne seda tuli kolme mänguga 13. Viimase nelja päeva jooksul mängitakse kolmandat korda ning Coyotesi särtsakas edurivi, eesotsas Max Domiga, võib aeglast sammu kindlasti korduvalt karistada.

New Jersey Devils vs Florida Panthers - Devils üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.77, 3 ühikut

Devilsil olnud kodus kummalised skoorimise probleemid. Keskmiseks saagiks vaid kaks mängu kohta. Küll aga tuli eelmises kohtumises neli kolli ning sellega on viimase kahe jooksul täpsed oldud üheksa korda. On nagu märgata paranemise märke. Panthers viis matši järjest vastased alla 2.5 jätnud, aga siin lõpetatakse pikka välisturneed ning väsimus peaks välja lööma. Alates eelmisest reedest tulemas juba kuues matš. Usun, et Devilsil on head võiduvõimalused, aga selleks on kindlasti vaja kolme väravat.

Tulemused.

Kommentaarid