Ennustusvihjed 16/12/15

Eile jäi jackpotist väga napilt puudu. Jets kaotas tänavu esimest korda mängu, kus viimasele kolmandikule eduseisuga mindi. Samal ajal, nagu eeldatud sai, tegi Blue Jackets Starsi elu keeruliseks, aga teise kolmandiku lõpus tuli poole minutiga kaks tükki ja sellega läks asi käest. Tänastest vähestest valikutest paneks kokku ühe tagasihoidliku kombo.

(foto: Alex Brandon/AP Photo)
Capitals võit vs Senators & Bruins vs Penguins üle 4.5 värava normaalajal @ 2.50, 2 ühikut

Senaatorid on olnud pealinna klubile viimastel aastatel vastik vastane ja nii on viimasest kümnest kohtumisest kaheksa läinud Kanada meeskonnale, aga Capitals pole varem olnud nii võimas kui tänavu. Meeskond idakonverentsi tipus ja on kodus 15-st kaotanud vaid neli. Lisaks Atlandi divisjoni vastu 11-st võidetud üheksa ja sellega alates eelmisest hooajast kestmas seeria, kus 28-st on tulnud 23 võitu. Senators alustas kodust eemal tugevalt, aga on nüüd viimasest viiest kaotanud neli. Postide vahel Andrew Hammond, kes värskelt tulnud tagasi AHL-ist, kus kahe mänguga läks selja taha kaheksa tükki.

Bruins toksinud kodus kaks järjestikust mängu, kus 60 minutiga tulnud vähem kui viis väravat, aga kogu hooaja jooksul on selliseid matše olnud vaid neli. Penguinsi uuelt peatreenerilt oodatakse lõbusamat mängustiili ja võimalik, et debüüt andis juba aimu sellest, mis tulema hakkab. Capitalsi vastu jäädi küll ainult ühe värava peale, aga väravale läks 45 pealeviset. Sellega kirjas kaks järjestikust 40+ pealeviskega mängu. Väravad peaksid ka selle juures mingi aeg tulema hakkama. Täna soosib suureskoorilist mängu ka see, et Marc-Andre Fleury on audis. Jeff Zatkoff pole sel kuul kordagi mänginud ja võib olla roostes. Rääkimata sellest, et tema näol on ka tegu mitu kraadi nõrgema puurilukuga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid