Ennustusvihjed 21/12/15

Võib öelda, et eile jäi perfektne õhtu sekundite kaugusele. Cory Schneider jättis Bruinsi normaalaja lõpusekunditel võidust ilma. Õnneks tuli kogu õhtu ebaõnn selles mängus korraga ära ja nii läks kombo kotti, olgugi et mõlemad kohtumised vajasid lahenduseks normaalaja järgset õnnemängu.

(foto: nextimpulsesports.com)
Minnesota Wild vs Dallas Stars - Wild võit @ 1.95, 3 ühikut

Stars olnud kogu hooaja parim meeskond, aga võõrsil on viimasel ajal tihti koperdatud. Neljast mängust tulnud vaid üks võit. Wildi on tänavu kaks korda klopitud, aga mõlemad võidud tulid pärast normaalaega ning eelmises mängus päästeti end 0-3 seisu pealt. See kaotus üks ainult neljast, mis Wildil tänavu kodus tulnud. Meeskonnad on laias laastud võrdse tasemega ja seetõttu ootaks, et Wild suudab ikkagi omavahelise põhihooaja seeria tasavägiseks teha.

New York Islanders vs Anaheim Ducks - Ducks võit @ 2.15, 3 ühikut

Islanders on sel hooajal läbinud stiilimuutuse ning mängimas selgelt kaitsvamalt. See võiks Ducksile istuda. New Yorgi klubi mänguvorm viimasel ajal ka kõvasti alla käinud. Siia tullakse kolmemängulise kaotuste jadaga. Ducks sai hooaja esimeses omavahelises vastaseisus kodus kõva ketuka ja võiks siin olla tahtmist täis, et see revanšeerida.

Pittburgh Penguins vs Columbus Blue Jackets - Penguins võit @ 1.74, 4 ühikut

Kummaline on olnud see Mike Sullivani algus Pittsburghis. Näiteks on keskmine pealevisete arv temaga olnud 37.2, aga saadud on vaid neli väravat. Nüüd seis justkui veel keerulisem, kuna Sidney Crosby jääb kohtumisest eemale, aga see võib töötada ka meeskonna kasuks. Põnev fakt - temaga on võidetud 59.7% ja temata 64.2% mängudest. Jevgeni Malkin paneb näiliselt alati Crosbyta hullu. Sinijakke on samuti vigastused painamas. Ka nende kapten Nick Foligno jääb matšist eemale ja samuti puudu näiteks resultatiivseim kaitsemees David Savard. Omavahel tänavu kaks korda mängitud ning Jackets neist kaks 2-1 võitu välja pigistanud. Oleks nagu aeg, et kaalukauss vajub uuesti pingviinide poole. Jackets pole ka kordagi oma ajaloo jooksul Pittsburghist kahte võitu järjest saanud.

Colorado Avalanche vs Toronto Maple Leafs - Avalanche võit @ 1.71, 4 ühikut

Jonathan Bernier on lõpuks oma hooaja esimese võidu kätte saanud, aga kohe tekib küsimus, millal ta kaks järjest võitis? Vastuseks on 21. ja 26. veebruar. Leafs lammutas erimeeskondadega eelmisel kuul kodus Avalanche'i maha, aga see pragune Patrick Roy meeskond on suutuks teisest puust. Semjon Varlamov laseb postide vahel nagu tema treener oma parimatel päevadel ning meeskonnal on kirjas viis järjestikust võitu. Kodus on võidetud viimasest viiest neli. Leafs samal ajal võõrsilt kogu hooajaga saanud sama palju võite.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid