Ennustusvihjed 18/12/15

Taas tuleb endale veidi tuhka pähe raputada. Flyersi mängu sai õigesti loetud ja eeldatud, et Canucksi kohutav välismängude seeria jätkub, aga kahjuks ei suudetud kahele väravale lisa saada. Üle kahe minuti sai veel ka tühja väravat sihtida. Aga viiest nelja valiku võitmise peale on muidugi raske pahandada.

(foto: Bruce Bennett/Getty Images)
Washington Capitals vs Tampa Bay Lightning - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.89, 3 ühikut

Meeskonnad mängisid eelmisel nädalal Tampas välja kolme väravaga kohtumise, aga see oli viimase 14 omavahelise matši jooksul alles teine kord, mil väravasaak jäi alla viie. Lightningul edurivis küll endiselt vigastusprobleemid, aga vaatamata sellele paugutati eelmises mängus Torontos viis tükki. Aleksandr Ovetškin liikumas hooaja kolmanda neljamängulise põua suunas. Kindlasti sees kõva põlemine. Rääkimata Steven Stamkose 10-mängulisest põuast. Loodetavasti siin mõlemad plahvatavad.

Detroit Red Wings vs Vancouver Canucks - Red Wings normaalajaga võit @ 1.86, 3 ühikut

Canucks pärast eilset kaotanud võõrsil nüüd kuus järjest ja üheksa viimasest kümnest. Neist kuus on tulnud normaalajaga. Kaasa arvatud kolm viimast, mille käigus kaks korda on nulli peale jäädud. Olukorda ei tee kindlasti kergemaks ka see, et nelja õhtu jooksul mängitakse kolmandat korda. Red Wings olnud alates esmaspäevast puhkusel ja loodetavasti tehti õiged järeldused mängust, mis lõpetas pika punktiseeria. Sarnaselt Flyersile on ka Red Wings viimasel ajal palju oma võitudest pärast normaalaega saanud, aga loodaks siin teist korda rehale astumist vältida.

Winnipeg Jets vs New York Rangers - Jets võit @ 1.87, 3 ühikut

Rangers on Canucksiga samas olukorras. Kogu nädal on kodust eemal veedetud ja nelja õhtu jooksul tulemas kolmas mäng. Alain Vigneault meeskond on viimasest kaheksast võitnud vaid kaks ja võõrsil saanud kuus korda järjest tappa. Kehva seeria lõppemist on siin raske näha, kuna Jets on kodus väga hea. Eelmine mäng küll kaotati, aga hooaja jooksul on kodus kaks järjestikust kaotust tulnud vaid korra. Bluesi vastu tulnud kaotuses oldi ise ka süüdi, kui ülekaalu väravatega kaheväravaline edu maha mängiti. Siin võiks nagu oma väärtust fännide silmis taas tõsta.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid