Ennustusvihjed 08/12/15

Bruins vedas eile päris korralikult alt. Kaks korda anti edu käest ning mängu lõpuks kingiti vastasele kokku seitse ülekaalu võimalust. Karm oli kaotus ka Avalanche - Wild vastasseisus, kus külalised lisaajal oma võimalusi realiseerida ei suutnud. Heaks uudiseks aga see, et üks väravate kombo võitis taas. Viimasest seitsmest kaotanud vaid üks.

(foto: hawktawk.tv)
St. Louis Blues vs Arizona Coyotes - Blues normaalajaga võit @ 1.86, 3 ühikut

Blues viimasel ajal mänginud uskumatult kehvalt ja rikkunud sellega nii mõnegi panuse, aga Coyotes tundub olevat ideaalne vastane, kelle vastu oma halb seeria murda. Dave Tippetti meeskonnal on kaitses olnud igavene tohuvabohu. Eriti kodust eemal, kus kaheksast kaotatud seitse ja kuues mängus lastud viis väravat. Blues viimasest üheksast omavahelisest matšist võitnud kaheksa ning peaks ka siit endale kaks punkti haarama.

Dallas Stars vs Carolina Hurricanes - Stars -1 @ 2.08, 3 ühikut

Stars kodus tagasi pärast neljamängulist välisturneed, mille käigus saadi kõigist kohtumistest silm pähe, aga see lõppes kaotusega Edmontonis. Arvatavasti ei pea aga selle tulemuse pärast väga muretsema, sest isegi peatreener Lindy Ruff märkis, et vastas oli lihtsalt heas hoos väravavaht. Hurricanes võitnud oma viimased kaks, aga mõlemad tulid kodus. Võõrsil on viimasest kaheksast kaotatud kuus ja neist neli rohkem kui ühe väravaga. Ootaks siin Starsi poolt taas rünnakul kõva tulevärki.

Toronto Maple Leafs vs New Jersey Devils - Devils üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 2.00, 3 ühikut

Devilsil ei ole väga särav edurivi, kuid sellest hoolimata on viimase kolme mängu keskmine väravasaak neli. Seejuures on kodust eemal 12 mängu käigus vaid neli korda jäädud vähem kui kolme peale. Samuti on võõrsil seni kaotatud vaid neli matši ning võiduvõimalused on siin üsna head. Ent selleks on tõenäoliselt vaja kolme kolli. Leafs läheb taas peale Garret Sparksiga, kes ebastabiilselt tegutsenud. Eelmine mäng õnnestus, seega võiks ju tänane noorel puurivahil minna aia taha.

Chicago Blackhawks vs Nashville Predators - Blackhawks võit @ 1.63, 4 ühikut

Predatorsile kena võit eile Bostonist, aga taas kord tuli kaks kolli ühelt kaitsjalt ning pääseti napilt. Viimasel ajal pole seda pääsemist ka palju olnud. Kümnest on võidetud vaid kolm. Blackhawks lõpetas nädalavahetusel kolmemängulise kaotuste jada ning peaks hakkama endale nüüd võiduseeriat ehitama. Predators on selleks hea vastane - viimasest kaheksast omavahelisest matšist on võidetud kuus ning kodus viimasest 28-st 20. Peter Laviolette'i meeskond pole ka juba alates novembri keskpaigast kahte mängu järjest võitnud.

Kommentaarid