Ennustusvihjed 14/12/15

Sinilind jäi laupäeval kenasti pihku ning Bruins tegi kindlalt oma töö ära, aga lõpuks kujunes õhtust enamvähem nulli jooksmine. Väravate kombo jäi taganutma kõiki posti läinud pealeviskeid (Capitalsil ainuüksi esimese 15 minuti jooksul kolm tükki!) ja Coyotes saabus mängule alles viimaseks kolmandikuks.

(foto: Scott Audette/Getty Images)
Columbus Blue Jackets vs Tampa Bay Lightning - Lightning üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.85, 3 ühikut

Blue Jackets kohutavas vormis, olles kaotanud viimasest seitsmest kuus ja nüüd visatakse ühele liiga tipptiimile kollanokast väravavaht ette. Lightning pole muidugi tänavu stabiilselt oma taset näidanud, aga see nädal algab kahe järjestikuse kohtumisega idakonverentsi nõrkade vastu ning võidud on kohustuslikud! Väravad vaevaliselt tulemas ja laupäeval jäädi vaid ühe peale, kuid supervõimalusi oli rohkem, kui ühe käe sõrmedega üle saaks lugeda. Loodetavasti siin tulevad kollid ära.

Boston Bruins vs Edmonton Oilers - Bruins normaalajaga võit @ 1.80, 4 ühikut

Oilersil kirjas kena võiduseeria, aga need kõik tulid kodus ja koos Anders Nilssoniga. Täna postide vahel Cam Talbot, kelle viimased võidud jäävad oktoobrisse. Ta on 12-st stardist kaotanud kaheksa ja neist seitse normaalajaga. Oilers võitis viimati Bostonis, kui Taylor Hall oli 4-aastane. Kümnest kaotusest üheksa on tulnud normaalajaga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid