Ennustusvihjed 15/12/15

Müts maha Cam Talboti ees, kuigi võinuks oma karjääri parima mängu jätta mõneks teiseks päevaks. Teise eilse valiku ees tuleb endale ise puuga pähe lüüa. Lightningu võit sai viimasel hetkel väravate peale vahetatud ja loomulikult domineeriti mängu, aga kolmanda tabamuseni ei jõutud.

(foto: Marianne Helm/Getty Images)
Winnipeg Jets vs St. Louis Blues - Jets võit @ 2.01, 3 ühikut

Blues tegutsenud viimasel ajal väga ebastabiilselt ja kodust eemal näiteks viimasest viiest kaotanud neli. Jets kaotanud viimasest kolmest kaks, aga mõlemad olid karikakaitsja vastu ning ka kodust eemal. MTS Centeris on viimasest kuuest võidetud viis. Blues viimastel aastatel omavahelisi vastasseise domineerinud, aga tundub, et hetkel on Jetsil väga hea võimalus saada harv võit.

Toronto Maple Leafs vs Tampa Bay Lightning - Lightning võit @ 1.91, 3 ühikut

Jonathan Bernier on pärast muljetavaldavat AHL-i perioodi nüüd suurliigas tagasi. Esimene proovikivi tundub aga karm. 27-aastane puurivaht pole seni tänavu NHL-is ühtegi mängu võitnud ja tegelikult lõppes periood madalamas liigas samuti kehvasti, kui pärast kolme järjestikust nullimängu läks viimases kohtumises selja taha viis tükki. Lightning vigastuste küüsis ja mängib teist õhtut järjest, kuid nagu eile sai kirjutatud - tegu mänguga, mille peab võitma. Kuigi, arvestades viimase aja õnne, siis nüüd raudselt saadakse kolm väravat kokku, aga võitu välja ei pigistata.

Philadelphia Flyers vs Carolina Hurricanes - Flyers võit @ 1.91, 3 ühikut

Hurricanes pannud värava ees viimasel ajal hullu, aga vaevalt, et see pikalt kestab. Siin vastas liiga parima tõrjeprotsendiga väravavaht (Michal Neuvirth, 93.9%) ja vaja jõuda võiduseeriani, mida pole kaks aastat suudetud. Viimati tuli kolm järjestikust võõrsilvõitu 2013. aasta lõpunädalatel. Flyers kaotanud viimasest neljast kolm, aga võrreldes hooaja algusega on esitused silmnähtavalt paranenud. Eriti kaitses. Viimase kümne jooksul endale keskmiselt lastud ainult 2.4 väravat, väravavahtide tõrjed üle 92% ja vähemuse efektiivsus 86.2%. Hurricanes on oma viimase aja positiivsete tulemuste juures just palju elanud ülekaalu efektiivsuse peal. Kaks korda on tänavu juba kohtutud ja Flyers pigistas mõlemast mängust napid võidud välja. Loodetavasti ka täna.

Minnesota Wild vs Vancouver Canucks - Wild võit @ 1.71, 4 ühikut

Canucks, kes võõrsil viimasest üheksast kaotanud kaheksa, külastab liiga ühte parimat kodusatsi. Kas on üldse rohkem vaja lisada? Mike Yeo meeskond pole kodus kaks mängu järjest ühtegi väravat lasknud ja andnud kogu hooaja jooksul külalistele vaid neli võitu. Üks neist läks just Canucksile, aga teist on praeguse seisuga väga raske näha. Meeskond viimase kolme võõrsilmänguga skoorinud kokku vaid korra.

Rangers Oilersi vastu üle 2.5 & Stars Blue Jacketsi vastu alla 3.5 värava normaalajal @ 2.75, 2 ühikut

Rangersi peatreener Alain Vigneault on enne mängu hästi öelnud: "Mängime paremini, kui tulemused näitavad. Samas, kui enne ei mänginud hästi, aga tulemused olid paremad." Ehk Rangersi praegune 3-mänguline kaotuste jada ei veni kindlasti pikaks. Täna vastas väsinud meeskond, kes pidi eile palju kaitsetsoonis mängima ning selle arvelt võiks kodumeeskonnale võit tulla ja ka vähemalt kolm väravat. 17 kohtumise jooksul on Vigneault hoolealused tänavu kodus jäänud alla kolme vaid viis korda.

Blue Jackets on Dallases ning kerge õhtu ei saa tulema, aga mängu koefitsiendid on liigselt Starsi poole kaldu. Paljudes kontorites isegi alla 1.40. NHL-is tegelikult ei tohiks ükski meeskond sellist soosingut väärt olla. Ükskõik milline seis on. Aga see pakub sellest vastasseisust hea panuse, mis ka tegelikult üksiku valikuna arukas valik. Stars võib muidugi kohe avakolmandikuga neli tükki ära panna, aga iseenesest on väravad viimasel ajal veidi kokku kuivanud. Äsja jäädi esimest korda nulli peale ning viimase 13 jooksul on normaalajal üle kolme kirja läinud ainult kolm korda. Koos Tortorellaga on sinijakid võõrsil üle kolme lasknud vaid kaks korda.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid