Ennustusvihjed 17/12/15

Väravatega on viimaste päevade jooksul väga kitsiks jäädud. 20 viimasest 31-st matšist on lõppenud nii, et üks osapool on saanud vaid ühe värava või jäänud hoopiski nulli peale. Selle nahka läks ka eilne kombo. Pingviinid ei leidnud lihtsalt Tuukka Raski vastu lahendust.

(foto: Jonathan Hayward/The Canadian Press)
Philadelphia Flyers vs Vancouver Canucks - Flyers üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.75, 3 ühikut

Flyers on oma vormi parandanud ja kaotanud viimasest kaheksast vaid kolm. Samas on nii mõnigi võit tulnud pärast normaalaega ja see on paras õnnemäng. Seega tundub väravatele panustamine turvalisema valikuna. Canucks on kriisis ja eriti kodust eemal kohutav. Viimasest kümnest võidetud üks ja viimase 15 võõrsilmängu jooksul olnud täpselt kaks mängu, kus õnnestunud lasta vähem kui kolm tükki.

Montreal Canadiens vs Los Angeles Kings - Kings võit @ 2.06, 3 ühikut

Canadiens olnud täiesti külm. Viimasest kuuest on kaotatud viis. Kings samuti kaks viimast kaotanud, aga kolmest seeriat pole alates hooaja avanädalast olnud. Montrealis kiputakse alati peksa saama (viimasest 15-st 13 kaotust), aga usun, et selle praeguse Carey Price'ita meeskonna vastu annab kaks punkti ära röövida küll. Jonathan Quick kärises eelmises matšis päris pahasti, kui 21 pealeviskega läks viis sisse. Harva tuleb temalt aga kaks kehva mängu. Teises puuris vastas Mike Condon, kes oma viimase viie stardi jooksul alistanud vaid kohutavas hoos Blue Jacketsi.

Toronto Maple Leafs vs San Jose Sharks - Sharks võit @ 1.86, 3 ühikut

Vaid neli meeskonda on seni kodus olnud kehvemad kui Leafs. Samal ajal on ainult liiga liider Stars olnud võõrsil parem kui Sharks. Seejuures on haid viis korda järjest käinud Torontos hammustamas ning võitnud kokku viimasest kümnest omavahelisest matšist üheksa.

Chicago Blackhawks vs Edmonton Oilers - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.72, 4 ühikut

Kane'i seeria on lõppenud ja Blackhawks äsja kodus esimest korda tänavu nulli peale jäänud. Kui see viimati märtsis juhtus, siis pandi järgmises matšis neli kolli. Ehk välja peaks tulema päris vihane meeskond. Oilers on tänavu kaks korda juba alistatud ja sellega kokku pandud seeria, kus viimasest üheksast võidetud kaheksa. Neist kuus ka normaalajaga.

St. Louis Blues vs Nashville Predators - Blues võit @ 1.81, 3 ühikut

Predators viimasel ajal päris kohutav olnud. Isegi kodus pole tulemusi tulnud ning kümnest mängust kirjas seitse kaotust. Blues samuti olnud kummalises hoos, vahetades viimasel ajal pidevalt võite ja kaotuseid, aga oma divisjoni on tänavu kõvasti kolgitud (10-st seitse võitu) ning ülimalt soosiv on ka omavaheliste mängude tulemused - viimasest 17-st 13 võitu.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.




Kommentaarid