Ennustusvihjed 01/12/15

Pärast kohutavat algust lõppes november -4.76'ga. Kuu teise poole suur tõus (+30 ühikut) annab aga lootust, et head ajad on veel ees. Viimasest üheksast panustamispäevast kuus on lõppenud kasumiga. Loodetavasti algab uus kuu samas vaimus.

(foto: Mike DiNovo/USA TODAY Sports)
Chicago Blackhawks vs Minnesota Wild - Blackhawks võit @ 1.66, 4 ühikut

Minnesotas on hetkel üsna segased ajad ja siin saab nende ületamine raske olema. Kogu hooaja jooksul on võõrsilt teenitud vaid kolm võitu ning Chicagos on viimasest 21-st külastusest tulnud 16 kaotust. Blackhawks kodus jäänud võiduta vaid kolmel korral ja otsib siin kättemaksu hooaja esimese kohtumise eest. Pärast kõva võitlust jäädi 4-5 alla.

Blues & Kings kombo @ 2.38, 3 ühikut

Blues võõrustab Panthersit, kes kaks mängu järjest võitnud, aga Gerard Gallanti meeskonnal pole tänavu veel ühtegi 3-mängulist võiduseeriat olnud. Bluesil seni kodus vaid neli kaotust ja neistki pooled pärast normaalaega.

Kings on kodus viimasest kümnest võitnud kaheksa ja võiks siin olla tugevalt motiveeritud, sest Canucks korra juba käinud LA-s ning siis mindi ära 3-0 võiduga. See oli aga hooaja alguses, mil seisud olid selgelt rõõmsamad. Praegu on viimasest 13-st tulnud kümme kaotust ja äsja jäädi ka esimest korda sel hooajal nulli peale.

Tulemused.

Kommentaarid