Palmide alla tuleb veel üks NHL-i klubi?

Läinud suvel alanud NHL-i laienemise protsess pole veel lõpuni jõudnud, aga nüüd on õhku paisatud juba järgmine võimalik uue klubi asukoht. Juttude kohaselt võib Florida Panthersi ja Tampa Bay Lightningu kõrvale tekkida kolmas klubi, mille mängudele saab plätudega kõndida.

(foto: mybookie.ag)
Eelmisel nädalal andis Virginia Beachi linnavolikogu rohelise tule plaanile ehitada 18 000 pealtvaatajat mahutav hall, kuhu soovitakse mängima panna, kas NHL-i või NBA meeskond. Või äkki isegi mõlemad.

Projekti eestvedaja Andrea Kilmer teatas: "Oleme kindlad, et see turg on NHL-i jaoks õige. Oleme seoses oma plaanidega olnud NHL-i ametnikega ühenduses. Nüüd, kus meile on halli ehitamiseks luba antud, saame seda võimalust agressiivsemalt taotleda."

Väidetavalt lõi Virginia Beach ka juba tänavu laienemise protsessis kaasa, kuid plaan jäi katki, kui koos taotlusavaldusega tuli maksta kaks miljonit dollarit.

Virginia Beach on Virginia osariigi suurim linn, mis reklaamib end muu hulgas, kui USA suuruselt kolmas metropol, kus puudub tippliigas osalev spordimeeskond.

Kerkima hakkavast mängupaigast ja ambitsioonikatest plaanidest on ka tore video kokku pandud.


Iseenesest pole piirkond hoki jaoks võõras koht. Virginia Beachi külje all Norfolkis tegutseb hetkel ECHL-i sats ja 2012. aastal võideti Tampa Bay Lightningu tütarklubina AHL-i tiitel.

Kommentaarid