Ennustusvihjed 11/12/15

Eile läks üks kena kombo taas kotti. Lightning käis muretult senaatoritest üle ning Flames jätkas edukalt oma koduse võiduseeriaga. Perfektsest õhtust jäi puudu vaid Capitalsi võit. Pealinna klubi ei saanud kuidagi end käima ning pantrid karistasid selle halastamatult ära.

(foto: alumni.ualberta.ca)
Edmonton Oilers vs New York Rangers - Rangers võit @ 1.68, 4 ühikut

Oilers viimasel ajal vingelt möllanud, aga võib vast öelda, et on ka kamaluga õnne olnud. Neljamängulise võiduseeria käigus kolm tulnud pärast normaalaega. Rangers viimasel ajal ebakindlalt esinenud, aga see kohtumine võiks olla ideaalne ree peale tagasi saamiseks. Oleks ju ka viisakas kinkida peatreenerile 1000. mängu puhul võit.

Chicago Blackhawks vs Winnipeg Jets - Blackhawks normaalajaga võit @ 1.88, 3 ühikut

Blackhawksil vaja maha pesta häbi, mis eile Nashville'is tuli, kui 1-5 peksa saadi. Jets samal ajal korjas võidu, aga see oli kodus. Võõrsil on viimase üheksa jooksul võidetud vaid korra. Kaheksast kaotusest seitse tulnud normaalajaga. 60 minutiga jäädi ka eelmisel pühapäeval võõrsil Blackhawksile alla.

Dallas Stars vs Philadelphia Flyers - Flyers võit @ 3.12, 1 ühik

Puhtalt koefitsiendi pärast see panus. Stars on viimasel ajal kõvasti väravaid lasknud ja iga kord sedamoodi võitu ei päästeta. Homme ees ootamas mäng divisjoni rivaali Bluesiga ning pilgud võivad juba seal olla. Flyers on korralikult mänginud ja viimase seitsme jooksul vaid korra punktilisata jäänud. Seejuures võõrsil võidetud neli järjest. Tugevate vastu mängitakse alati kõvasti ja nii on näiteks Kesk divisjoni vastu tänavu kuuest võidetud neli.

Anaheim Ducks vs Carolina Hurricanes - Ducks normaalajaga võit @ 1.90, 3 ühikut

Ducks võõrsil Hurricanesi alistanud juba 4-1 ja kodus hetkel viimasest neljast tulnud kolm võitu. Endale on nende mängude jooksul lastud vaid kolm kolli. Hurricanes võõrsil kaotanud viis jutti ja saanud kodust eemal kogu hooaja jooksul vaid neli võitu. Üheksast kaotusest kaheksa on tulnud normaalajaga.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid