Ennustusvihjed 10/12/15

Bruins tahtis kangest musta nimekirja minna ning tundus pikalt, et veavadki teist mängu järjest alt, aga lõpuks saadi oma kolm tükki ikka kenasti kätte. Sharks sai samas paraja munaga hakkama, kui lasi hilise viigivärava ning jäi lisaajal pika ninaga. Seetõttu tuli leppida väikese kahjumiga.

(foto: Getty Images)
Florida Panthers vs Washington Capitals - Capitals võit @ 1.70, 4 ühikut

Pantritele ilmselgelt ei istu publikuvaeses koduhallis mängimine. Äsja pandi võõrsil kokku suurepärane võiduseeria, aga nüüd, kus kodus ollakse tagasi, on tulnud kaks järjestikust kaotust. Kokku on kodus viimasest kümnest võidetud vaid kolm. Capitals on tegemas võimast hooaega ning oivalised on ka varasemad tulemused Panthersi vastu - viimati jäädi punktida 2012. aastal ning viimasest 29-st matšist on tulnud 22 võitu.

Winnipeg Jets vs Columbus Blue Jackets - Jets võit @ 1.68, 4 ühikut

Blue Jackets on kriisi sattunud, samal ajal kui Jets on tagasilangemisest taastunud. Suuresti tänu koduvormile. Viimasest viiest on võidetud neli. Novembri alguses õnnestus Columbuses juba 3-2 võita ning tänagi võimalused väga head. Eriti kuna Sergei Bobrovski on kubemetraumaga pandud kolmeks nädalaks riiulile. Pöidlad pihku, et karistuste korjamisega liigselt hoogu ei satuta :).

Lightning & Flames kombo @ 2.45, 2 ühikut

Lightning seni vist iga panuse juures alt vedanud, aga annaks veel ühe võimaluse. Endine senaator Ben Bishop on oma vana tööandja vastu alati supertasemel. Karjääri jooksul pole 9-st mängust tulnud mitte ühtegi normaalajaga saadud kaotust. Kirjas on kuus võitu. Seetõttu pole ka Senators Tampast normaalaajaga võitu kätte saanud alates 2012. aastast. Lisaks on võõrsil Lightningule viimase seitsme jooksul viis korda alla jäädud.

Flames on viimasel ajal olnud väga sümpaatne. Kodus kirjas 7-mänguline võiduseeria ja see võiks Sabresi vastu veelgi kasvada. Dan Bylsma hoolealused kodust eemal saanud vaid viis võitu ning see on üks kogu liiga halvim näitaja. Seejuures võidutseti Calgarys viimati 2003. aastal.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.


Kommentaarid