Zemgus Girgensons ei taha, et teda Tähtede mängule valitaks

Aastate jooksul on NHL-i Tähtede mängu hääletusel igasugu nalja tehtud ja mullu oli selle peaosas Zemgus Girgensons. Lõunanaabrite teravad näpud tähendasid seda, et lätlane sai mängijate valimisel enim hääli. Ent tänavu ei taha 21-aastane ründaja enam valituks saada.

(foto: deadspin.com)
Girgensons kogus mullu 1 574 896 häält, mida oli üle 340 000 rohkem, kui Patrick Kane'il, kes lõpetas teisena. "Läti Lokomotiivi" populaarsus on pärast seda aina kasvanud, kuid ise soovib ta, et fännid võtaksid seekord asja rahulikult.

Buffalo Sabresi ründaja teatas Twitteris: "Palun ärge hääletage sel aastal minu poolt. Sellised asjad tuleb välja teenida."

21 mänguga on Girgensonsil seni kirjas 2+2. Sabresi ridades on 13 mängijat, kes temast resultatiivsemalt tegutsenud.

Mulluse möllu käigus endale isegi laulu saanud Girgensonsi puiklemine aga ei tähenda seda, et tänavu nalja ei saaks. Alanud on kampaania viimaks Tähtede mängule Arizona Coyotesi mürglimehe John Scotti.

Tänavu kuues kohtumises jääl käinud ja nendest ühe söödupunkti ning 18 karistusminutit kogunud ründaja ongi hetkel kõige populaarsem valik. Ta edestab Kane'i ja Aleksandr Ovetškinit.

Kuigi ega ka Scott väga pühale üritusele ei kipu. "See on lõbus, aga loodetavasti aja jooksul asi vaibub. Ma kohe kindlasti ei taha, et mind Tähtede mängule valitakse. See oleks lahe, aga ma pole seda välja teeninud," rääkis Scott eile.

Tähtede mängult tahtis algselt kõrvale puigelda ka Jaromir Jagr, ent Teemu Selänne veenis ta ümber.

(foto: Twitter)
Jagr, kellel hetkel täpselt 68 punkti puudu läbi aegade resultatiivsustabeli 2. kohast, on praegu populaarsusvõistlusel neljas ja saamas Atlandi divisjoni meeskonna kapteniks.

Kommentaarid