Ennustusvihjed 26/12/15

Heitlus jätkub. Jõulupausile sai mindud ühe toreda kombo võitmisega ning kui Tampas poleks olnud ülikummalist matši, millest kodumeeskond müstilisel kombel võitu kätte ei saanud, siis olnuks õhtu veelgi ilusam. Loodetavasti ei pingutanud keegi jõulusöögiga üle ning õnnestub vingerpussidest pääseda.

(foto: 4sportboston.com)
Boston Bruins vs Buffalo Sabres - Bruins normaalajaga võit @ 1.78, 4 ühikut

Bruins lasi enne pausi käest supervõimaluse kerkida Atlandi divisjoni liidriks. Siin on võimalus vigade paranduseks. Sabres olnud kodumängudes konkurentsivõimeline, aga võõrsil kehvapoolne. Ainult viis meeskonda on seni kodust eemal vähem punkte teeninud. Üheksast kaotusest seitse tulnud ka 60 minutiga.

Carolina Hurricanes vs New Jersey Devils - Devils võit @ 2.23, 3 ühikut

Hurricanes pani kuu alguses väga hästi, aga nüüd on viimasest neljast kaotatud kolm. Seejuures on kodus saadud üldse vaid kuus võitu. Kaotuste hulgas on ka juba üks Devilsi käest saadud 5-1 peks. John Hynesi hoolealustele huvitaval kombel tänavu istunud selgelt paremini kodust eemal mängimine ja nende arvestuses on eespool vaid neli satsi.

Capitals & Lightning kombo 2.40, 3 ühikut

Capitalsil on vastas Canadiens, millega on praktiliselt kõik juba öeldud. Idakonverentsi liider mängib meeskonnaga, kes viimasest kümnest kaotanud üheksa. Loomulikult ei saa see kehv seeria igavesti kesta, aga tuleb kaasa sõita kuni vankril rattad alt ära tulevad. Esimese omavahelise vastasseisu võitis Capitals kuu alguses 3-2.

Loodetavasti Lightning teist korda käru ei keera. Selle eest, mis teisipäeval toimus ollakse fännidele ühe hea esituse võlgu. Sinijakid võõrsil viimasest seitsmest kaotanud viis ja lasknud ka näiteks neli mängu järjest vähemalt viis väravat. Lightning viimasest viiest omavahelisest matšist võitnud neli, kaasa arvatud paar nädalat tagasi Columbuses 2-1.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid