Ennustusvihjed 09/12/15

Eilseks saagiks jäi kaks kindlat võitu ja kaks nappi võidust ilma jäämist. Blues ja Blackhawks võidutsesid mõlemad 4-1 skooriga. Devils sai juba esimese pealeviskega esimese värava, aga karistusvisetel rööviti kolmas väravavahi poolt. Stars mängis ilusa edu maha ja lõpus nöökis veel sellega, kui tühjast väravast mõne sentimeetriga mööda pandi. Väike kasum läks aga siiski kirja.

(foto: allhabs.net)
Montreal Canadiens vs Boston Bruins - Bruins üle 2.5 värava (k.a LA & KV) @ 1.90, 3 ühikut

Tuukka Raskil täna haruldane võimalus saada Canadiensi vastu võit. Carey Price'i pole ning asendusmees Mike Condon viimasel ajal tagasihoidlikult esinenud. Viimase kaheksa stardi jooksul on vaid kahes lasknud ta vähem kui kolm. Bruins võõrsil 13 kohtumise jooksul ainult neli korda jäänud vähem kui kolme värava peale. Canadiens pole alates laupäevast mänginud ja pärast pikka puhkust võib olla probleeme enda käima saamisega. Loodetavasti kasutavad külalised selle ära.

Edmonton Oilers vs San Jose Sharks - Sharks võit @ 1.76, 3 ühikut

Oilers pannud viimaste kohtumistega kokku kena 3-mängulise võiduseeria, aga isegi koos Connor McDavidiga ei jõutud neljase seeriani. Seejuures kodus tulnud neli võitu järjest ja viimane viiene seeria pärit 2008. aastast. Tundub justkui ebatõenäoline, et hea minek jätkub. Sharks kodust eemal üldjuhul olnud väga hea ning Oilersi vastu viimasest 28-st tulnud 21 võitu.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.

Kommentaarid