Tortorella tunneb meeskonna mängu pärast piinlikkust

Mesinädalad John Tortorella ja Columbus Blue Jacketsi vahel võib nüüdseks lõppenuks lugeda. Hiljuti sai uuel peatreeneril täis 20 mängu ja viimaste kohtumiste tulemused on kehvapoolsed. 21. matš kaotati lisaajal Los Angeles Kingsile 2-3 ja seda mängu nimetas Tortorella lausa piinlikuks.

(foto: cbc.ca)
Tortorellaga on võidetud rohkem kui pooled mängudest (11), aga viimasest viiest on kaotatud neli ja Kingsile kaotatud mäng oli meeskonna jaoks 13 kodumatši käigus juba 9. kaotus.

"Nagu mehed oleks poisikeste vastu mänginud," märkis Tortorella teisipäevase mängu kohta. "Meil peaks häbi olema. Vähemalt mul on. Ilmselgelt ei tee ma piisavalt head tööd, et meeskond oleks sellisteks olukordadeks valmis. Mul on täiesti piinlik selle pärast, kuidas me mängisime."

Blue Jackets pääses kohtumist 2-0 juhtima, ent lõpetas mängu vaid 23 pealeviskega. Kings sai neid omakorda kirja 41. Seda vaatamata sellele, et Jacketsi mängijad blokeerisid ise 26 üritust. Kokku oli ürituste (väravale ja väravast mööda pealevisked + blokid) ülekaal 84-40.

Lisaks jäid sinijakid veidi enne normaalaja lõppu vigastuse tõttu ilma ka esiväravavahist Sergei Bobrovskist. Tundub, et jõulud tulevad klubi jaoks üsnagi nukrad.

Kommentaarid