Ennustusvihjed 02/12/15

Nii nagu Calgary Flames, ikka tuleb elu endale alguses keeruliseks teha. Taas üks kehv algus kuule. Esimene nulliring alates 13. novembrist. Wild sai Chicagost ühe harvaesineva võidu ning Bluesi kaotus rikkus kombo ära. Seejuures jõudis Panthers alates 2013. aasta detsembrist võõrsil oma esimese 3-mängulise võiduseeriani.

(foto: timesunion.com)
Edmonton Oilers vs Boston Bruins - Bruins võit @ 1.74, 3 ühikut

Bruins on istumas kena 5-mängulise võiduseeria peal ning kodust eemal olnud seni üldse üks liiga parimaid. 10-st matšist on kirjas kaheksa võitu. Oilersil on võite kokku sama palju ning hetkel ollakse kogu liiga viimased ja hapupiimased. Viimase viie kohtumise jooksul on kaks korda nulli peale jäädud ning viimasest 13-st matšist kümme kaotatud.

Winnipeg Jets vs Toronto Maple Leafs - alla 5.5 värava @ 1.86, 3 ühikut

Mängiks siin taas selle nurga alt, et mõlemal on väravas kogenematud mehed ning neid üritatakse iga hinna eest kaitsta. Usutavasti Jets võidab ja kui vaadata nende viimase aja võite, siis on skoorideks 3-1, 3-2, 4-1. Edu on toonud kinnisem mäng. Kõik suureskoorilised matšid on kaotatud. Leafsi 12-st võõrsilmängust seni kümme lõppenud vähem kui kuue väravaga.

Tulemused.

Kommentaarid