Ennustusvihjed 22/12/15

Kenasti alanud õhtu läks eile väga tumedaks. Penguins ronis kaotusseisust välja, aga kõik teised valikud läksid vastupidises suunas. Semjon Varlamovi kuum käsi oli järsku jääkülm, väravavaht keeras käru ka Ducksile ning Wild jäi müstilise 5-minutilise vahemiku ajal võidust ilma. Mõnituseks pandi veel päris naljakas tühja võrgu värav.

(foto: Greg M. Cooper/USA TODAY Sports)
Boston Bruins vs St. Louis Blues - üle 5.0 värava (k.a LA & KV) @ 1.83, 3 ühikut

Tuukka Rask olnud viimasel ajal superhoos ja Bruins nii osalenud mitmes väikese skooriga mängus, aga täna külas meeskond, kes peaks enda peale pahane ja tahtmist täis olema. Kodumeeskond keskmise väravasaagi osas liiga paremuselt teine meeskond ning ka Blues viimasel ajal kõvasti skoorinud. Võõrsil näiteks viimase nelja jooksul kolm korda vähemalt kolme tabamuseni jõutud.

Tampa Bay Lightning vs Vancouver Canucks - Lightning normaalajaga võit @ 1.86, 3 ühikut

Canucks kobistanud ära punktid viimasest kahest mängust, aga karmiks faktiks siiski see, et viimasest 16-st välismängust on võidetud ainult kolm. Selle seeria jooksul pole ka kordagi kolm korda järjest punktideni jõudnud. Lightning kuulduste kohaselt saamas tagasi paar vigastatud meest ja asub seni hooaja käigus vaid ühe võidu korjanud Jacob Markströmi hirmutama rünnakuga, mis nädala jooksul genereerinud keskmiselt 3.75 väravat.

Calgary Flames vs Winnipeg Jets - Flames võit @ 1.86, 3 ühikut

Flames võitnud üheksa kodumängu järjest ja teist õhtut järjest mängiv Jets võõrsil kaotanud viimasest 11-st kümme. Seega loomulikult Jets võidab. Aga proovime ikkagi loogilist valikut. Hooaja esimene vastaseis lõppes Flamesile Winnipegis külma duššiga, kui 1-3 kaotus tuli pärast seda, kui seis oli poolteist minutit enne normaalaja lõppu veel viigis. Võiks plaanida kättemaksu.

Panthers & Wild kombo @ 3.04, 2 ühikut

Pantrid viimasest 13-st võitnud kümme ja selle seeria käigus üheks vähestest häbiplekkidest kodune kaotus Senatorsile. See paar nädalat tagasi tulnud võit on aga Kanada klubi jaoks viimase seitsme võõrsilmängu jooksul ainus. Kaitse on kõvasti lekkinud ja nüüd vastas meeskond, kes viimase nelja jooksul koguni kolm korda jõudnud viie väravani.

Wild tegi eile Starsile varajase jõulukingi, aga sai tänaseks rahulikult kodus valmistuda ja enne pühi ollakse fännidele nüüd üks kõva võit võlgu. Postide vahel Darcy Kümper, kes teinud tänavu seitse starti ja pole kordagi normaalajaga kaotanud. Vastas Canadiens, kes viimasest üheksast kaotanud kaheksa ja need kõik ka 60 minutiga. Meeskonnal pole absoluutselt mitte mingisugust hoogu ning võimalik, et väsimus samuti pitsitamas. Ees ootab viimase nelja päeva jooksul kolmas mäng.

Vihjete tulemused.

Kui oled vihjetega võitnud ja soovid tänada või lihtsalt pühademeeleolu peal, siis ole hea ja kaalu annetuse tegemist.



Kommentaarid