Ennustusvihjed 03/12/15

Eilne õhtu läks kahe sündmuse nahka, mis tänavu esimest korda juhtusid. Leafs lasi esmakordselt kuus väravat ja eriti valusalt viimase kolmandiku alguses esimese viie pealeviskega kaks tükki. Oilers sai hakkama hooaja esimese vähemuse väravaga, mis aitas lõpuks Bruinsi võiduseeria katkestada.

(foto: Patrick McDermott/Getty Images)
Montreal Canadiens vs Washington Capitals - Capitals võit @ 1.95, 3 ühikut

Montreal on Capitalsi jaoks olnud viimastel aastatel nagu teine kodu - üheksast mängust on võidetud kaheksa. Tänavu võõrsil tegutsetud ülikindlalt - üheksast mängust seitse võitu. Canadiens muidugi kodus olnud tugev (14-st kümme võitu), aga Carey Price'i pole ning see peaks saama saatuslikuks.

Ottawa Senators vs Chicago Blackhawks - Blackhawks võit @ 1.70, 4 ühikut

Blackhawks viimasest kuuest Senatorsi vastu peetud matšist võitnud viis ning täna minnakse Patrick Kane'i klubi rekordit tähistava punktiseeriani aitama. Mõlemad kaotanud oma viimased kaks mängu, aga Blackhawks võinuks vabalt need ka võita. Senators samas jäi kindlalt alla Coyotesile ja Flyersile, kes mõlemad kaugel Blackhawski kvaliteedist. Lisaks siin elu keeruliseks muutmas ka see, et Radko Gudas saatis kaks ründajat laatsaretti.

Wild & Predators kombo @ 2.26, 3 ühikut

Tundub, et Wild sai oma väikeste vangerdustega mängumootori taas käima. Eelmises kohtumises tuli Chicagost mängus võit. Nüüd oleks aeg ka kodus fänne rõõmustada. Kolm mängu järjest on kaotatud. Leafs asub tõenäoliselt James Reimeriga kimbutama, aga võimalik, et eile läks õhupall lõhki. Winnipegis tuli paha kaotus ning see viimase viie mängu jooksul neljas lüüasaamine.

Predators sai eelmises mängus rünnaku uuesti käima, kui Coyotesi vastu tehti viis väravat. Pantrid jõudnud 3-mängulise võiduseeriani ning kodust eemal on samuti kolm võitu järjest nopitud. Ent viimane neljane seeria on pärit 2012. aastast. Näib ebatõenäoline, et kogu liiga ühe parima kodusatsi vastu seda korrata õnnestub.

Tulemused.

Kommentaarid