Canadiens jätkab ilma Price'ita?

Montreal Canadiensi idakonverentsi finaali suur 2-7 allajäämine New York Rangersile oli klubi fännide jaoks suureks pettumuseks. Seni imemehena väravasuul seisnud Carey Price lekkis kergelt neli tükki enda selja taha, enne kui tema õhtu lõppes. Meeleolu võib nüüd aga minna veelgi kurvemaks. Price tegi tänases trennis kaasa vaid viis minutit ja tema osalemine teises mängus on sattunud suure küsimärgi alla. Teine number Peter Budaj tõrjus avamängus kaheksast pealeviskest vaid viis. Aeg paanikaks?

(foto: Eric Bolte/USA TODAY Sports)
Canadiensi peatreener Michel Therrien ütles pärast mängu, et ta võttis Price'i välja lihtsalt seetõttu, et meeskond ei mänginud tema ees korralikult. Küll lipsas aga tema huulilt ka nüüd üsnagi kõnekas lause: "Me üritasime teda säästa."

Price jäi valust oigama, kui Chris Kreider talle teisel kolmandikul sisse sõitis.


Canadiensi Brandon Prust iseloomustas seda intsidenti väga huvitavate sõnadega: "Tegu oli meelega juhtunud õnnestusega. Ta ei teinud seda täielikult meelega, aga ei teinud ka midagi kokkupõrke vältimiseks."

Budaj mängis põhihooajal 24. kohtumises. Tema numbriteks jäid 2.51 väravat ja tõrjed 90.9%.

Canadiens jääb kindlasti lootma, et Price suudab ennast siiski teiseks kohtumiseks jääle ajada. Samas loodab Henrik Lundqvist, et Canadiensi mehed ei tee temale nüüd Kreideri eest tagasi.

Kommentaarid