Sharks jätkab sama kaardiväega

Pärast eepilist Los Angeles Kingsi ees omatud 3-0 edu maha mängimist võis arvata, et San Jose Sharks hakkab suve jooksul tegelema suurte ümberkorraldustega. Sellele arvamusele andis hoogu juurde see, kui pärast playoffidest pudenemist peatreenerile Todd McLellanile avalikult toetust ei avaldatud. Vaikuse periood on nüüdseks aga läbi. Klubi omanik Hasso Plattner avaldas avaliku kirja, kus andis mõista, et jätkatakse nii McLellani kui ka peamänedžeri Doug Wilsoniga.

(foto: russianmachineneverbreaks.com)
"Olen väga pettunud, kuidas hooaeg 2013/14 lõppes. 3-0 edu juures järgmisesse ringi jõudmine oli klubi ja selle fännide jaoks suureks hoobiks. Meie meeskond on üles ehitatud selleks, et jõuda playoffides kaugele ning see eesmärk ei muutu. Olen kahe nädala jooksul Doug Wilsoniga mitmeid kordi kohtunud ja ta on jaganud toetust ametis oleva personali suhtes ning jaganud soovitusi seoses koosseisu muudatustega. Ma toetan teda täielikult," oli Plattneri kirjas üles märgitud.

Võib arvata, et Sharks läheb uuele hooajale vastu enamvähem samas koosseisus. Kaheksa mängijaga on küll lepingud lõppemas, kuid neist vaid üks - kaitsja Dan Boyle - omab meeskonnas olulist rolli. Suurimad ründetähed Patrick Marleau, Joe Thornton ja Brent Burns on klubiga seotud kuni 2017. aasta suveni. Samal aastal lõppeb leping ka võtmekaitsja Marc-Edouard Vlasiciga. Ehk siis meeskonnal on kindel tuumik, millega edasi minna ja seda on vaja täiustada vaid komplimenteerivate mängijatega.

Meeskonnal on tegelikult tohutult potentsiaali, kuid seda pole suudetud veel realiseerida. Sharksi tänavuse hooaja võttis ideaalselt kokku Kingsile kaotatud 7. mängu järgne Thorntoni reaktsioon.


Võib aga arvata, et 34-aastasena jagub Sharksi kaptenil kindlasti jõudu veel mõneks karikavõidu ürituseks.

Kommentaarid