Adam Clendening vahetas jälle klubi

Alles hiljuti Pittsburghist Anahimi saadetud Adam Clendening on alates sellest nädalast juba järgmise klubi liige. 23-aastane kaitsja leiab end Edmonton Oilersi uusima kaitselootusena. Aasta jooksul on ameeriklane juba viiendas klubis.

(foto: theprovince.com)
Clendening ei jõudnud Anaheim Ducksi eest kaasa teha mitte ühtegi mängu, enne kui ta waive'iti. Kuna Oilers võtab jutule enamvähem ükskõik kelle, kes aitaks kaitset kindlustada, siis haarati ka Clendening tasuta endale.

Chicago Blackhawksi poolt 2011. aasta drafti 2. ringis valitud kaitsja vahetas esimest korda klubi täpselt aasta tagasi, 29. jaanuaril 2015. Pärast mänge AHL-is ja ka nelja matši NHL-is anti ta 19-aastase rootslase Gustav Forslingi eest Vancouver Canucksile.

Canucksis sai Clendening enda arvele 17 matši. Chicagost kaasas olnud 1+1'le kogunes juurde 1+4. Lisaks aitas ta klubi AHL-i meeskonna Calderi karika finaalseeriasse. Suvel tuli hea töö eest veel ka aastane lepingupikendus. Ent peagi pidi ta uuesti kohvrid pakkima. Juuli lõpus saadeti ta koos Nick Boninoga Pittsburghi tehingus, mis viis vastassuunas Brandon Sutteri.

Pingviinide eest sai kahekordne U18 maailmameister jääle üheksas matšis. Neist tuli üks söödupunkt. AHL-is kogunes kuue mänguga kolm söödupunkti. Siis tuli aga David Perroni kaasavarana Anaheimi liikuda.

Oma klubivahetuste seeriaga meenutab Clendening Marc Arcobellot, kes alustas mullu Edmontonist ning käis hooaja jooksul lõpuks kokku läbi neljast erinevast klubist.

Kommentaarid