Duchene ilmus vastu tahtmist Avalanche'i laagrisse

Vahepeal kadunud olnud Matt Duchene jõudis ikkagi õigeaegselt Colorado Avalanche'i treeninglaagrisse, ent näitas igal võimalikul moel seda, et sooviks parema meelega kuskil mujal olla. Tema tulevik on jätkuvalt küsimärgi all.

(foto: therattrick.com)
"Ma olen siin lihtsalt lepingu täitmiseks ja austusest fännide ning meeskonnakaaslaste vastu," teatas Duchene väga põgusas intervjuus.


Sotši olümpiavõitjal on meel silmnähtavalt väga mõru, et suvel ühestki võimalikust klubivahetusest asja ei saanud. Isegi viisakusnaeratusi oli raske suule manada.


"Ta on uhkust täis kutt, kes alati kõvasti vaeva näeb. Ta on väga hea mängija. Eeldan, et ta tuleb pärast tänaseid teste homme jääle ja annab endast kõik. Nii nagu ta on kogu karjääri jooksul teinud," kommenteeris eile Avalanche'i peatreener Jared Bednar.

Duchene'il oli eelmisel hooajal 41 punktiga karjääri halvim aasta. Väidetavalt koosneb tema huviliste ring Carolina Hurricanesist, Columbus Blue Jacketsist ning mullustest karikavõistluste finalistidest Nashville Predatorsist ja Pittsburgh Penguinsist.

Kommentaarid