Viinakurat on Mike Ribeiro maamunalt pühkinud

Pikalt NHL-i parimate sööduseppade seas figureerinud Mike Ribeiro karjäär on tänaseks tõenäoliselt lõppenud. Hea, kui temast üldse inimesena asja saab. Alkoholi tõttu eelmisel hooajal AHL-i kukkunud mees on alates suve algusest justkui maamunalt kadunud.

(foto: tennesean.com)
Montrealist pärit ründaja agent Bob Perno kurtis kohalikus raadios muret.

"Ma tean vaid seda, et Mike pole alates hooaja lõpust isegi uiske jalga pannud, ta pole treeninud ega jääl käinud, ta lõpetab karjääri," rääkis Perno. "Pole olnud ühtegi NHL-i meeskonda ega isegi mõnda Euroopa meeskonda, kes oleks mulle tema teenetest huvitatuna helistanud. See on väga pettumust valmistav, kuidas ta karjäär lõppeb."

37-aastane Ribeiro oli alles nii hiljuti, kui hooajal 2012/13 punkt mängu kohta koguv mees, kellel liigas kokku 1074 kohtumisega kirjas 793 silma (228+565). Ta võiks jätkuvalt olla paljude meeskondade jaoks väärtuslik mängija, aga viinakurat on ta rajalt maha võtnud ja kuhugi ära viinud.

"Mitte keegi ei tea, millega ta praegusel ajal tegeleb," lisas Perno. "Mike'i põhiprobleemiks on see, et ta ei tunnista oma haigust. Tema peas on kõik jätkuvalt ilus. Ta lahkus möödunud talvel NHL-i rehabiliteerimisprogrammist. Oleme väga mures, aga ei saa midagi seoses sellega teha. Alati kui telefon heliseb loodan, et see on tema."

Oma karjääri viimased hooajad Nashville Predatorsi ridades veetnud kanadalane pole isegi oma perekonnaga suhelnud. Abikaasast olevat ta lahus ning Perno sõnul nägi Ribeiro viimati oma kolme last hooaja lõpus.

"Üritame teda Nashville'ist leida, teame et ta on kuskil Nashville'is. Tema perekond on teda näinud. Tema abikaasa nägi teda põgusalt, aga siis ta justkui haihtus õhku. Üritame teda telefonitsi kätte saada, aga ta ei võta kõnesid vastu," kirjeldas Perno kadunud mehe otsinguid.

Perno loodab, et mingi hetk võtab Ribeiro uuesti mõistuse pähe: "Tegime kõik selleks, et teda aidata. Kõik on kõike proovinud. Tema abikaasa, Mängijate Ühendus, mina, kõik teised. Aga ühel hetkel peab Mike end ise aitama."

Kommentaarid