Aastane leping annab Duclairile Arizonas uue võimaluse

Hiljutine suurlootus Anthony Duclair, kes eelmisel hooajal suure pettumuse valmistas, saab Arizona Coyotesis veel ühe võimaluse. Klubi teatas, et piiratud vabaagendi staatuses olnud ründajaga on tehtud uus üheaastane leping, mille väärtuseks 1.2 miljonit dollarit.

(foto: canucksarmy.com)
Augusti lõpupäevadel 22-aastaseks saanud Duclair jõudis hooajal 2015/16 20 värava ja 44 punktini, aga suutis eelmisel hooajal panustada ainult 15 (5+10) silma. Kehv mänguvorm viis ta isegi mõneks ajaks AHL-i. Aga nüüd on ta suurte plaanidega tagasi.

"Soovin end selle aastase lepinguga tõestada," ütles Duclair. "Eelmine hooaeg oli minu jaoks veidi karm. See oli heaks õppetunniks, aga samas soovin tõestada sel aastal, et suudan mängida eliittasemel nagu kollanoka hooaja jooksul. Loodetavasti toob see järgmisel suvel uue lepingu."

Montrealist pärit noorukisse usub jätkuvalt ka klubi, lootes et uus peatreener suudab temast taas maksimumi välja pigistada.

"Ta on üsna unikaalne mängija, ta on väravakütt, aga pehme puutega ja suudab ise võimalusi tekitada," iseloomustab peamänedžer John Chayka. "Ta peab paremini uisutama, et olla rohkem mängus sees ja sellel põhineb ka Rick Toccheti mängusüsteem. Kui ta suudab oma uisutamisega kaitsjaid survestada ja neid litrit loovutama panna, siis toob see talle rohkem aega ründetsoonis talendikate mängijate kõrval, kes saavad teda sööta ja tema võib litrid võrku panna."

"Olen väga elevil ainuüksi sellest, et saan temalt palju õppida ja näha, mis tal on pakkuda. Ründava mentaliteediga treener sobib mulle," lausus Duclair Tochettiga töötamise kohta.

Kommentaarid