Canucks sai Horvatilt allkirja kätte

Piiratud vabaagentide punt on taas ühe liikme võrra väiksemaks jäänud. Vancouver Canucks andis teada, et Bo Horvat on teinud kuueaastase lepingu, mille koguväärtuseks 33 miljonit dollarit. 22-aastane ründaja kerkib klubi palgaedetabelis 4. kohale, ette jääavad vaid vennad Sedinid ja Loui Eriksson.

(foto: vancouversun.com)
Horvat on Canucksi 2013. aasta drafti avaringi valik, kelle peale kasutatud 9. valik hangiti tehingus, mis viis hinnatud väravavahi Cory Schneideri New Jerseysse. Pika peale on kanadalane hakanud karmi hinda õigustama.

"Bo on kiirelt kerkinud meie meeskonna üheks alustalaks ja oleme ülirõõmsad, et ta kuulub pikemaks ajaks meie tulevikuplaanidesse," kommenteerib tehingut peamänedžer Jim Benning. "Tema pühendumus ja töötahe on aidanud tal iga hooajaga oma mängu parandada. Ta on juba meie meeskonna liider ja noor mängija, keda fännid saavad veel mitu aastat elevusega jälgida.

Horvat tegi eelmisel hooajal karjääri esimese 20 väravaga aasta ning kasvatas isikliku punktirekordi 52 silma peale. Tal on seni 231 põhihooaja mänguga kokku kirjas 49 väravat ja 117 punkti. Ta on noorele eale vaatamata juba meeskonna abikapten ja teda nähakse tulevase põhikaptenina.


"See on suurepärane tunne, et saan oma karjääri Vancouveris veel kuus hooaega jätkata ja olen tänulik Aquilini perekonnale ning Canucksi mänedžmentile, et nad on selle võimalikuks teinud," rõõmustab Horvat.

Meeskonna mulluse resultatiivseima mängija 5.5-miljoniline leping jätab Canucksi palgafondis vabaks veel veidi alla kahe miljoni dollari.

Kommentaarid