Zadorov tegi Avalanche'iga kaheaastase lepingu

Kogu suve piiratud vabaagendina veetnud ja seetõttu ka Colorado Avalanche'i hooajaeelse laagri algusest puudunud Nikita Zadorov võib pärast uue lepingu sõlmimist taas meeskonnaga liituda. 22-aastane kaitsemees sai kaheaastase lepingu, mille väärtuseks kokku 4.3 miljonit dollarit.

(foto: milehighhockey.com)
Zadorov oli 2013. aastal Buffalo Sabresi drafti avaringi valik, ent ta jõudis Coloradosse tehinguga, mis viis Ryan O'Reilly vastupidises suunas. Moskvast pärit noorel hokimehel on ookeani taga olnud mitmed kasvuraskused, mille hulgas kella mitte tundmine, aga teda nähakse jätkuvalt väga perspektiivika mängijana.

"Zadorov on suur, noor, füüsiline kaitsemees, kes hakkas eelmisel hooajal enne vigastust kujunema üheks meie põhikaitsjaks. Tal on meie sinisel joonel oluline roll ja eeldame näha teda sel aastal mängimas palju minuteid. Oleme elevil, et ta on nüüd lepingu all," kommenteerib klubi peamänedžer Joe Sakic.


Ligi kahemeetrine ja üle saja kilo kaaluv Zadorov tegi mullu kaasa 56 mängu, enne kui jalavigastus tema hooaja lõpetas. Statistikasse läks kirja kümme punkti, mis tulid kõik söötudest. Tal on kogu karjääri peale seni 146 mänguga tulnud 28 punkti (4+24).

Kommentaarid