Blues kaalub Fabbri asendajana Jagrit

Robby Fabbri kogu hooajaks kaotanud ja mitmete teiste ründajatega aastale vastu minev St. Louis Blues võib olla meeskonnaks, kes annab Jaromir Jagrile võimaluse NHL-i karjääri jätkamiseks. Klubi peamänedžeri Doug Armstrongi sõnul ollakse ründelegendist huvitatud.

(foto: usatoday.com)
Jagrit hakati sel nädalal seostama nädalavahetusel kodumaal Kladno eest väljakule tulemisega, kuid need plaanid võivad nüüd muutuda.

"Ta on suurepärane mängija, keegi kellest oleme omavahel kõnelenud," tunnistas Armstrong Jagrist rääkides. "Aga peame rääkima ka sellest, kuidas mängijad meie meeskonda sobituvad."

Kõigil, kes Jagrit uuesti NHL-is väljakul näha tahavad (ehk kogu inimkond), ei maksa aga ennatlikke järeldusi teha. Armstrongi sõnul olevat ta üks paljudest võimalustest, mida Blues kaalub. Võimalik, et nende seas on ka Detroit Red Wingsiga uue lepingu osas vägikaigast vedav Andreas Athanasiou ja Josh Anderson, kes lepingut mitte omava piiratud vabaagendina, on väidetavalt nõudnud Columbusest lahkumist.

Fabbri on oktoobri alguses vasaku põlvega uuesti opilauale minemas. Väidetavalt oli pärast esimest operatsiooni vaid 3%-line võimalus, et põlv uuesti alt veab. Noore mängumehe jaoks on viimased päevad olnud väga rasked, aga mitte mängimisega on ta juba leppinud.

"Nüüd ei saa ma enam teha midagi muud peale positiivseks jäämise ja läbi hooaja kuttide toetamise," ütles Fabbri temaga juhtunut tutvustanud pressikonverentsil.

Armstrongi sõnul on Fabbri loodetavasti järgmise hooaja treeninglaagriks terve ning traumast peaks ta lõpuks täielikult taastuma.

Kommentaarid