Canadiens kaotas Leafsi AHL-i satsile

Winnipeg Jets pole ainus, kelle jaoks hooajaeelsed mängud väga vaevaliseks kulgemiseks on osutunud. Mõned päevad enne hooajaeelse perioodi lõppu on Montreal Canadiens ainus, kes kaotanud kõik matšid. Viimati saadi tuppa meeskonnalt, mida võis nimetada Toronto Maple Leafsi AHL-i satsiks.

(foto: theathletic.com)
Mike Babcock valis välja rivistuse, mille hulgas oli maksimum neli mängijat, kes võiksid uue hooaja avamatšiks koosseisu mahtuda.


AHL-i kuttidest koosnenud meeskond oli aga ikkagi piisavalt hea, et Canadiensile uut ja vana teha. Seda vaatamata avakolmandiku 0-2 kaotamisele. Jonathan Drouin sai uues rüüs kirja oma esimese (ja väga ilusa) ning täpne oli ka Andrew Shaw. NHL-i ässad läksid aga pealtnäha pärast esimest perioodi koju ära.

Leafs pääses teise lõpuks 3-2 ette ning viimase alguses saadi veel üks Carey Price'i selja taha.


"Oleme mitte võitmise pärast frustratsiooni tundmas, aga peame meeles pidama, et oluline on laiem pilt," sõnas peatreener Claude Julien pärast matši. "Meie tuumik on olnud üsna hea. Ent oleme kaotustes pettunud, kuigi need mängud ei loe."

Canadiens on kuue mänguga teinud vaid üheksa väravat ning lasknud 25. Kui Leafs nädala alguses täiskoosseisuga mängis, siis kaotati oma suure rivaalile 1-5. Auston Matthews pani kübaratriki.

Kommentaarid