Leafs jätkab kaptenita

Kui miski pole katki, siis pole mõtet seda parandada. See tarkusetera võib olla Toronto Maple Leafsi mõtetes, kes kavatseb teist hooaega järjest mängida ilma meeskonna kaptenita. Liidreid olevat satsis sedavõrd palju, et ei peeta vajalikuks kellegi eraldi väljatoomist.

(foto: Getty Images)
Leafs on kaptenita alates 2016. aasta veebruarist, mil Dion Phaneuf loovutati vahetustehingu käigus Ottawa Senatorsile. Eelmisel suvel ei antud vabanenud C-tähte mitte kellelegi ja selle asemel kasutati nelja abikaptenit. Nendeks olid Leo Komarov, Tyler Bozak, Matt Hunwick ja Morgan Rielly.

"Arvestades riietusruumis olevat liidrite hulka ei pea me seda vajalikuks, nii lihtne see on ongi," põhjendab kapteni puudumist klubi peamänedžer Lou Lamoriello.

Torontos on usutavasti C-täht reserveeritud Auston Matthewsile, aga näib, et peatreener Mike Babcock pole valmis noort ameeriklast veel selle kohustusega vaevama.

Lisaks Leafsile ja Vegas Golden Knightsile on kaptenita ka Arizona Coyotes, Carolina Hurricanes, Buffalo Sabres ja Nashville Predators.

Kommentaarid