Treeninglaager on Bluesile toonud mitu olulist vigastust

Uuel hooajal oma seitsmendat järjestikust playoffide kohta otsima hakkav St. Louis Blues peab alustama teekonda mitme olulise mängijata. Treeninglaagri käigus on viga saanud nii Jay Bouwmeester kui Alexander Steen.

(foto: missourinet.com)
Klubi teatas nädala alguses, et Bouwmeester tegi trennis vasaku jala katki ning tema seisund vaadatakse uuesti üle kolme nädala pärast. Steen tuli vigastusega välja teisipäevasest kontrollkohtumisest Dallas Starsi vastu, probleemiks vasak käsi. Ka tema vaadatakse uuesti üle kolme nädala pärast.

Blues on kolme nädala pärast oma esimesed põhihooaja mängud juba teinud. Kerged ei saa need olema. Bouwmeester on mitu hooaega järjest olnud meeskonna enim mänguaega teenivate mängijate hulgas. Tema ründeproduktiivsus on küll viimastel aastatel selgelt langenud ja ta pole kolme aastat järjest isegi 20 punkti kätte saanud, aga teda kasutatakse vastasmeeskonna peamiste ründekolmikute vastu.

Steen on mitmeid hooaegu olnud meeskonna parimate sööduandjate seas. Eelmine hooaeg lõppes tema jaoks 35 söödupunktiga. Nende kõrvale läks ka 16 väravat.

Lisaks on klubi sel nädalal teatanud, et koosseisus kohta otsiv Zach Sanford jääb õlavigastusega isegi 5-6 kuuks riiulile. 22-mängumees näitas mullu päris lubavaid esitusi, kui kogus põhiturniiril 13 kohtumisega viis punkti (2+3).

Juba varasemalt oli selge, et Blues peab aastat alustama ilma Patrik Berglundita. Eelmisel hooajal 23-ga oma uue väravate rekordi teinud ja kokku 34 silma korjanud rootslane käis suvel õlaga opilaual ning mängukõlblik peaks ta uuesti olema alles detsembris.

Kommentaarid