Suure arengu teinud Wennberg sai Jacketsilt kuueaastase pikenduse

Eelmise hooaja üllatusmeeskond Columbus Blue Jackets on ühe oma tõusvatest tähtedest pikaks ajaks lukku pannud. Klubi teatas, et Alexander Wennbergiga on tehtud kuueaastane lepingupikendus. 22-aastane ründaja saab sellega 29.4 miljonit dollarit.

(foto: 1stohiobattery.com)
Rootslane kasvatas eelmisel hooajal oma karjääri parima punktisumma 40 pealt 59 peale, olles söödupunktide osas 46-ga liiga TOP 20 seas.

"Oleme elevil, et sidusime Alexanderi pikaajalise lepinguga ära kuni hooaja 2022/23 lõpuni," rõõmustab Jacketsi peamänedžer Jarmo Kekäläinen. "Ta on oma noore NHL-i karjääri jooksul näidanud stabiilset arengut ja tegi väga hea 2016/17 hooaja. 22-aastasena on tal tohutult hea võimalus kerkida mitmeks aastaks meie organisatsiooni lahutamatuks osaks."

Keskmine töötasu 4.9 miljonit teeb Jacketsi 2013. aasta drafti avaringi valikust klubi ründajate seas neljanda suurima lepinguga mehe. Tal on kogu karjääri peale seni 217 matšiga kirjas 119 punkti (25+94).

Jacketsil on nüüd eelmise hooaja kangelastest leping tegemata veel Josh Andersoniga. Vaba palgaraha on veidi alla kaheksa miljoni.

Kommentaarid