Flamesi boss ei tea Jagri liitumisest midagi

Calgary Flamesiga seostatud Jaromir Jagr peab nähtavasti veel mõneks ajaks uut NHL-i lepingut ootama jääma. Flamesi peamänedžeri Brad Trelivingu sõnul ei huvitu klubi ei Jagri ega ka samuti lepinguta oleva Jarome Iginla teenetest.

(foto: fanragsports.com)
Flames olevat kaalunud sel nädalal karjääri lõpust teatanud Shane Doani palkamist ja seetõttu usutakse, et meeskond soovib endale mõne veteranist ründaja lisada. Ent Treliving on öelnud, et nii asjad siiski pole.

"Ma ei tea, kust need jutud on tekkinud, me pole kordagi andnud märku, et otsiksime mõnda kindlat tüüpi mängijat," mainis Treliving reedel, lisades Jagri ja Iginla kohta: "Nad mõlemad on Kuulsuste Halli klassiga mängijad. Mitte keegi pole mängijana Calgarys Jarome Iginlast rohkem teinud. Mul on nende vastu ainult austus. Aga arusaam, et peame nendega lepingu läbirääkimisi on kuulujutt ja neid ma ei kommenteeri."

Trelivingu sõnul alustab Flames tõenäoliselt treeninglaagrit praeguse koosseisuga, aga välistatud pole ka täiendused. "Ma ei ütleks, et silmapiiril oleks midagi tähelepanuväärset, aga me jälgime kõike iga päev," lisas ta.

Calgarys on praeguse seisuga üle seitsme miljoni vaba palgaruumi. Korralik ports sellest läheb aga eeldatavasti piiratud vabaagendi staatuses oleva Sam Bennetti pikenduse peale.

Kommentaarid