Ryan Ellist näeb heal juhul alles uuel aastal

Nüüd on siis teada, miks kaitses niigi vägevalt mehitatud Nashville Predators hankis endale suvel juurde Aleksei Jemelini. Klubi peamänedžer David Poile teatas neljapäeval, et Ryan Ellise taastumine põlveoperatsioonist kujuneb oodatust pikemaks ja teda ei pruugi väljakul näha enne 2018. aastat.

(foto: cbc.ca)
29-aastane Ellis, kes oli meeskonna ajaloolise kaitseliini üks tähtsamatest liikmetest, käis juba juunis noa all ära ja teda loodeti treeninglaagri alguseks jalule saada, kuid sellest on asjad jäänud väga kaugele.

"Ryan Ellis käis suvel põlveoperatsioonil ja arutlustes meie arstidega selgus, et nad sooviksid, et ta võtaks taastumisprotsessi rahulikumalt. Seda tüüpi põlvevigastuste esialgne taastumisprognoos on 4-6 kuud. Hetkel arvame koos tohtritega, et tal kulub taastumiseks kõik kuus kuud," ütles Poile.

Poile'i sõnul saab Ellis uisutamisega jätkata alles kolme nädala pärast ning võimalik koosseisu naasmine tuleb kõne alla alles jõulupühade kandis.

Ellis tegi eelmisel hooajal 16 värava ja 38 punktiga uued karjääri rekordid. Ta jäi playoffides 13 silmaga (5+6) meeskonna punktitabelis jagama 3. kohta. Vaatamata tõsisele põlvetraumale tegi ta karikamängudes kaasa kõik 22 matši.

Kommentaarid