Aeg häirekelladeks? Jets on kontrollkohtumisi kohutavalt alustanud

NHL-i hooajale eelnevaid mänge ei tasu kindlasti tõsiselt võtta, kuna meeskonnad kasutavad nendes palju noori ja on kaugel oma tavapärasest koosseisust, ent Winnipeg Jetsi puhul väärib senine nõrk esitus küll välja toomist. Tugevat koosseisu kasutades on mõlemad mängud kaotatud.

(foto: winnipegfreepress.com)
Paul Maurice'i meeskond alustas oma hooajaeelset programmi esmaspäeval Minnesota Wildi vastu. Rivistuses olid nii Patrik Laine, Blake Wheeler, Bryan Litte, Dustin Byfuglien kui mitmed teised põhimehed, aga kohtumine lõppes 2-3 karistusvisetega tulnud kaotusega.

Wild mängitas praktiliselt täiesti teisejärgulist koosseisu. Charlie Coyle oli kõige tuntum nimi. Puuris jagasid ülesanded ära väheste NHL-i kogemustega Steve Michalek ja Niklas Svedbarg.


Aga äkki oli lihtsalt tegu juhuse ja halva õnnega, võidi Winnipegis pärast mängu mõelda. Meeskond oli pealevisetega üle 34-25 ja mängis tegelikult paremini. Kuid teisest mängust ei tulnud ka rõõmu.

Jets võõrustas eile Edmonton Oilersist ja kõik ässad olid taas rivis. Külalistel puudusid samal ajal Connor McDavid, Leon Draisaitl ja paljud teised. Väravas olid AHL-i vahid Laurent Brossoit ja Nick Ellis. Neist saadi mööda vaid üks litter, kui Nikolaj Ehlers varajase ülekaalu väravaga skoori avas.


Steve Mason lõpetas õhtu vaid 21 tõrjega. Jets sai uuesti kirja 34 üritust.

Kahe mängu peale midagi järeldada tundub tobe, aga kui oma parima lähedase rivistusega on kokku klopsitud satside vastu raske, siis miks peaks tugevamini mehitatud vastaste vastu paremini minema?

Täna proovib Maurice nõrgendatud koosseisu. Vastu tuleb uuesti Wildi ja satsis 12 mängijat, kellel NHL-is kogemusi vähem kui 50 mängu jagu. Äkki on senistes kehvades tulemustes olnud süüdi lihtsalt ässade puudulik motivatsioon?

Kommentaarid