Colorados valmistutakse muutusteks

Kui Colorado Avalanche suutis vahetult enne jõulupausi Chicagos võidutseda, siis võisid meeskonna fännid loota edukamat uut aastat. Ent kõik on siiski vanaviisi edasi läinud. Meeskond on kaotanud neli jutti ning vaikselt valmistutakse muutusteks.

(foto: dailyherald.com)
Jared Bednari meeskond suutis viimati enamvähem korralikult mängida novembri keskel. Pärast seda on 19-st mängust kaotatud 16. 37 mänguga teenitud 25 punkti annavad meeskonnale liigas viimase koha.

"Kui oled liiga viimane, siis pole lood kunagi head. Pole vahet, mis liigas mängid - kas pesapalli, korvpalli või jalgpalli," ütles enne eilset 2-3 kaotusmängu Vancouver Canucksi vastu meeskonna staažikaim liige Cody McLeod. "Arvatavasti on tulemas muutused."

Kogu karjääri Avalanche'i särgis veetnud ja kümnendat hooaega meeskonda esindav McLeod on arvatavasti üks neist, kes klubist lahkumas. Jõulist ründajat on varem mitmed peatreenerid rohkelt kasutanud, aga Bednar on ta rivistusse pannud vaid 25 korda.

Oma võimalikule lahkumisele on hiljuti viidanud ka Jarome Iginla. Lisaks olevat peamänedžer Joe Sakic teiste seas müügilehele pannud ka suurima väravaküti Matt Duchene'i ja kapteni Gabriel Landeskogi. Sakic loodab vastu saada nooremapoolseid kaitsjad ja tulevikumehi.

Just probleemid kaitses on tänavu meeskonna murede aluseks olnud. Endale lastud keskmine on 3.35'ga kogu liiga halvim näitaja.

Kommentaarid