Oskuste võistluse võit läks Atlandi divisjonile

NHL-i kõige oskuslikumad mängijad mängivad Atlandi divisjonis. Nii võib öelda pärast seda, kui Carey Price'i poolt juhitud meeskond võidutses Tähtede mängu oskuste võistlusel. Kuue alaga koguti kokku 9 punkti. Teiseks jäi Vaikse ookeani divisjon 7 silmaga, Metro divisjonile jäi 5 ning Kesk divisjonile vaid üks punkt.

(foto: @NHL_PR)
Kesk divisjon, kes kahe parema osalusel toimunud viimase ala - karistusvisete - jaoks Patrick Kane'i Vaikse ookeani meeskonnale laenas, sai oma ainsa punkti avaalalt, mis oli oskuste teatevõistlus. Ülesanded õnnestus täita 1:44.03'ga. Vaikse ookeani divisjon jõudis selleni 2:03.12'ga. Teises paaris oli Metro Atlandist varem 1:21.70 1:39.69 vastu.

Õhtu üks meeleolukamatest hetkedest tuli teisel alal, milleks oli uus nelja joone võistlus. NHL-i põhiturniiril 2013. aastal viimase väravavahina tabamuseni jõudnud Mike Smith näitas taas täpset silma, aidates Vaikse ookeani meeskonna ülekaaluka võiduni.


Smithi tabamus tõi 20 punkti. Atlandi divisjon jäi nulli peale ja Kesk divisjon ning Metro lõpetasid mõlemad ühega.

Kiiruse peale täpsuslaskmises võidutses loomulikult tänavuse hooaja kõige kuumemat kätt omav Sidney Crosby.


Märgid läksid maha 10.73'ga. Ala rekord kuulub 7.3'ga Daniel Sedinile.

Eelneval alal 15.64 kirja saanud Connor McDavid võitis mõistagi kiireima ringi võistluse. Ajaks tuli 13.02, mis oli ülekaalukalt parim. Nikita Kutšerov järges 13.13'ga.

Ootuspäraselt lõppes ka viies ala, kui Shea Weber kolmandat aastat järjest tugevaima pealeviske võistluse kinni pani. Seekord teistsuguses särgis ja selgelt lahjema üritusega, kui eelmistel kordadel. Varasemal on ta vähemalt 108 m/h (veidi alla 174 km/h) kätte saanud, aga nüüd piisas 102.8'st (veidi üle 165 km/h).

Karistusvisetel võidutses Atlandi divisjon 4-1. Vaikse ookeani meeskonna ainsa tabamuse sai kirja Ryan Kesleri kuueaastane poeg Ryker.


Võistluse võitja sai õiguse valida kummas vastasseisus tänast mängu alustatatakse. Price & Co võtsid teise matši, et enne võimalikku finaali mitte liiga palju passida. See tähendab, et Tähtede mäng algab Eesti aja järgi kell 22:30 Vaikse ookeani ja Kesk divisjoni kohtumisega

Kommentaarid