Adidase saabumisega kaovad kolmandad särgid

NHL-i ootab 2017. aastal esteetilise poole pealt ees suur muutus, kui alates järgmisest hooajast vahetub liiga võistlusvormide eest hoolitsev firma. Reebokilt võtab otsa üle Adidas, kellega sõlmiti sügisel 7-aastane leping. Nüüd on selgunud, et koos Adidase saabumisega kaovad meeskondadel kolmandad särgid.

(foto: si.com)
Alates 2005. aastast NHL-i varustanud Reebok kuulub tegelikult Adidasele ja võib eeldada, et laiemas plaanis jätkatakse sama stiiliga, ent särgihuvilistest fännid võivad kolmanda särgi kõrvaldamisest üsna kurvad olla.

Lisaks võivad mõne meeskonna toetajad ka sportliku poole pealt kurvastada. Näiteks on Carolina Hurricanes veidral kombel oma kolmanda särgiga mänginud hoopis teistsuguse hooga kui peamiste kodu ja -võõrsilsärkidega. Alates 2008. aastast kasutusel olevate mustade särkidega on pärast pühapäevast võitu Boston Bruinsi üle teenitud 104-st kohtumisest kokku 61 võitu. Normaalaja kaotuseid on tulnud vaid 34.

Meeskond peaks ilmselgelt punaste asemel nüüd hoopis mustad kodusärkideks tegema.

Adidasel on viimastel aastatel tehingud NFL-i ja NBA-ga käest läinud ning brändiesindaja Mark Kingi sõnul ollakse nüüd väga pühendunud hokile. Teiste hulgas on Connor McDavid oma tiiva alla võetud ning plaan on sõlmida kokkulepped veel mitmete teiste NHL-i tähtedega.

Kommentaarid