Babcock pahandas puhkenädalate peale

Tänavusest hooajast kasutusel olevad puhkenädalad olevat olnud üks mängijate nõudmistest seoses uue Tähtede mängu formaadiga jätkamiseks, ent need ei kipu istuma tähtsamatele ninadele. Toronto Maple Leafsi boss Mike Babcock võttis nende osas teravalt sõna.

(foto: John E. Sokolowski/USA TODAY Sports)
Laupäeval teist õhtut järjest mänginud Leafs saab oma vabad päevad kätte just alates tänasest. Meeskonna järgmine kohtumine on kavas reedel New York Rangersi vastu. Seejärel tuleb kohe ka laupäeval Ottawa Senatorsi vastu jääl olla ning Babcockile ei meeldi just see, et mängud on vabade päevade nimel kokkupressitud.

"Minu arvates on see mängijate ohutuse mõttes 100%-liselt vale," ütles Babcock eile. "Sul on lühikese aja jooksul nii palju mänge ja sa pressid neid veelgi juurde. Usun, et mida rohkem puhkepäevi järjestikuste päevade asemel mängides suudad saada, seda tervem oled."

Leafs peab jaanuaris kokku kolm korda järjestikustel päevadel jääle tulema ning hooaja lõikes on neid kordi 18. Mitte ühelgi teisel meeskonnal pole neid nii palju.

NHL-i juht Gary Bettman on tunnistanud, et on nurinat seoses puhkenädalatega kuulnud mitmetelt klubidelt ja mängijatelt.

Siia sobib hästi Eesti vanasõna - tahtsime parimat, aga välja kukkus nii nagu alati.

Kommentaarid