Bruins jätkab Claude Julieniga

Claude Julieni Ottawa Senatorsi uueks peatreeneriks viivad jutud võib nüüd unustada. Boston Bruinsi peamänedžer Don Sweeney teatas, et Julieni töökoht pole vaatamata teisele järjestikusele playoffideta lõppenud hooajale ohus. Süüd näeb ta hoopis rohkem endas.

(foto: Winslow Townson/USA TODAY Sports)
Julien ja Sweeney pidasid täna hommikul oma traditsioonilise iga-aastase pressikonverentsi. Seal vastas Sweeney küsimusele, kas Julien jätkab meeskonna peatreenerina: "Absoluutselt."

Bruins mängis teist aastat järjest oma võimalused hooaja lõpuga maha ja tänavu oli kollaps isegi suurem.


Ent Sweeneyl püsib endiselt usk Julieni võimetesse. Lõppude lõpuks sai temast tänavu ju klubi ajaloos enim võite kogunud treener.

"Usun resoluutselt, et Claude suudab meid viia läbi üleminekuperioodist, mis on olnud künklik. Mina pean kõvasti tööd tegema," lisas Sweeney.

Peamänedžer on peatreeneriga mängu filosoofia ja mängijate osas ühel lainel ning lahkuda ei soovi ka Julien ise.

"Tahan siia jääda ja viia meeskonna tagasi sellele tasemele, kus me varem olime," ütles 2007. aastal klubiga liitunud Julien, kes tõi Bruinsile 2011. aastal Stanley karika.

Julien märkis, et meeskonna läbikukkumises võib süüdistada seda, et mitmetes suurtes mängudes ebaõnnestuti ning puudus stabiilsus.

Suvel ei ole aga Bostonis väga suuri muudatusi oodata. Sweeney sõnul kavatsetakse lihtsalt pinki pikendada ning noori rohkem koosseisu integreerida.

Kommentaarid